Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Soupiska “A” týmu

10. Březen 2007 | Publikoval | V rubice Soupiska

JARO 2014

Jaro 2014

ODCHODY: Působení v našem týmu ukončil Martin Šinál, který bude na jaře hrát v Domažlicích a více o jeho odchodu si přečtete v návštěvní knize. Alespoň v nejbližších zápasech u nás na hřišti neuvidíte ani Tomáše Haranta, který ze svého mateřského týmu v Sušici odešel na hostování do Klatov. Do hry se bohužel nějakou dobu nedostane ani Honza Jiřík, který absolvoval operaci zad a zatím se bude věnovat pouze nezamyslickým dorostencům (a skoromanželce, samozřejmě). Přejeme Honzovi brzké uzdravení a návrat na trávníky i v roli opory naší obrany. Z hráčů, kteří na podzim nastupovali spíše sporadicky se na hřišti nedočkáte Pepy Jeřábka, který odešel na hostování do Velhartic a ani Pepy Jiříka a Martina Samka, kteří ukončili hostování z Nezamyslic respektive ze Sušice. Své podzimní hostování si prodlouží František Švehla v Buděticích a Olda Chod v Horažďovicích. Stále zraněný je Jarda Malý, který i na jaře bude působit jako trenér ve Štěnovicích. S fotbalem zatím nechtějí mít nic moc společného ani playboyové z okolních vesnic Zbyněk Malík a Karel Piller, ale kdo ví, třeba je víno, ženy a zpěv časem omrzí a začnou rozdávat radost i jinak.

PŘÍCHODY: Samostatnou kapitolou na román je Jaromír Hlaváč, nakonec u na nás na jaře bude působit na střídavý start z V.Hydčic a v létě přijde na přestup. Dalším příchodem je  návrat Jirky Šimáčka z hostování ve Velkých Hydčicích , který si tak po delší době zahraje před domácími fanoušky. Dalším domácím hráčem je David Krejčí, který ukončil hostování v dorostu Hrádku u Sušice. Staronovou posilou v našem dresu je i trenérův jmenovec Karel Krejčí, který však kvůli svému pracovnímu vytížení u reprezentace ČR nebude k dispozici na všechny zápasy. Hostování z Horažďovic bylo prodlouženo i brankářské opoře Honzovi Rojíkovi. Na „Freundliche Besuch“ ze staré gardy přichází Láďa Šumpík. Hostování Marka Špírka ze Sušice se podařilo změnit v přestup.

KÁDR: Jan Rojík, Štěpán Doubek, Karel Brož, Jiří Šimáček, Jiří Frýzek, Lukáš Mourek, Antonín Štěpán, Karel Krejčí, Ion Butnaru, Josef Bálek, Radim Šiška, Robert Beneš, Jan Beneš, David Krejčí, Ladislav Šumpík, Marek Špírek a Jaromír Hlaváč. Trenérem zůstává Karel Krejčí, vedoucím mužstva a sekretářem Ladislav Stulík. To vše pod dohledem prezidenta, pana Jiřího Říhy.

PODZIM 2013

P1000173_cr

BRANKÁŘI: Rojík J., Doubek Š. OBRÁNCI: Štěpán A., Frýzek J., Jiřík J., Mourek L., Brož K.,Jeřábek J., ZÁLOŽNÍCI: Beneš J., Beneš R., Bálek J., Šiška R., Harant T., Šinál M., Butnaru I., Samek M., ÚTOČNÍCI: Hlaváč J., Špírek M.

ODCHODY: Barborka O.(ukončení hostování-V.Hydčice), Polan V. (ukončení hostování-Blatná), Piller K. (SG), Tuček Š. (ukončení hostování-Sušice), Novotný M. (ukončení hostování-Nezamyslice), Švehla F. (hostování-Budětice), Pařízek P. (přestup-Budětice), Sládek K. (přestup-Dl.Ves), Chod O.(hostování- Horažďovice), Šimáček J.(hostování-Velké Hydčice), Malý J.(dlouhodobě zraněn, trenér Štěnovice), Malík Z.(ukončení “kariéry”)

PŘÍCHODY: Šinál M. (přestup-Horažďovice), Butnaru I. (přestup-Horažďovice), Samek M. (hostování-Sušice), Bálek J. (přestup Katovice), Mourek (přestup-Horažďovice), Harant (hostování-Sušice), Hlaváč J. (střídavý start z Velkých Hydčic), Rojík J. (hostování-Nepomuk)

 O záchranu v 1.B třídě bude na jaře 2013 bojovat tým TJ Žichovice v této sestavě:

 Horní řada zleva: Pešťák V. (vedoucí mužstva), Říha J. (prezident), Stulík L. (sekretář), Rojík J., Barborka O., Mourek L., Frýzek J., Šiška R., Jiřík J., Hlaváč J., Špírek M., Krejčí K.(trenér)

Spodní řada zleva: Beneš J., Brož K., Beneš R., Harant T., Doubek Š., Bálek J., Piller K., Polan V., Štěpán A.

Chybějí: Novotný M., Jeřábek J., Tuček Š.

Brankáři  J.Rojík, Š.Doubek, obránci  A.Štěpán, J.Jiřík, J.Frýzek, K.Piller, L.Mourek, J.Bálek, O.Barborka, Š.Tuček, J.Jeřábek, záložníci K.Brož, V.Polan, T.Harant, R.Šiška, J.Hlaváč, M.Novotný, útočníci R.Beneš, M.Špírek

Přehled změn v kádru proti podzimu:

ODCHODY: Cimrhanzl Luděk (trenér), Čakrt Tomáš (ukončení host.), Malý Jaroslav (host. Štěnovice), Sládek Karel (host. Dlouhá Ves), Švehla František (Zatím na mateřské)

PŘÍCHODY: Krejčí Karel (trenér), Rojík Jan (host. Horažďovice), Harant Tomáš (host. Sušice), Bálek Josef (host. Katovice), Hlaváč Jaromír (JUNIOR start z Velkých Hydčic), Novotný Martin (host. z Nezamyslic), Jeřábek Josef (přestup z Nezamyslic)

 (PS: foto dodám ASAP) 

Horní řada zleva: Bala, Švehla, Šimáček, Stulík, Frýzek, Šiška, Piller, Pařízek, Malý, Němec, Mourek, Vích

Spodní řada zleva: Harenčák, Hozman, Brož, Beneš, Jeřábek, Štěpán, Chod, Malík, Sládek

Horní řada zleva: Bala, Frýzek, Šiška, Stulík, Beneš R., Jiřík, Jeřábek, Špírek, Piller, Švehla, Malík, Šedivý

Dolní řada zleva: Sládek, Mourek, Štěpán, Beneš J., Brož, Hozman, Malý, Šimáček, Doubek

El modelo grande de la futura fronte lehare: Chod

Tým mužů TJ Žichovice, sezóna 2011/2012

Sládek Karel – brankář, 13.3. 1980, v týmu relativně krátce

Doubek Štěpán – brankář, 15.1. 1972, v týmu odjakživa

Mourek Lukáš – obránce , 4.2 1976, v týmu střídavě krátce

Frýzek Jiří – obránce, 19.3.1980, v týmu docela dlouho

Štěpán Antonín – obránce, 25.8.1993, v týmu krátce

Jeřábek Josef – obránce, 14.5.1987, v týmu krátce, ale stojí to zato

Pařízek Petr – záložník, 31.5.1985, v týmu krátce, ale jinak dlouho

Šiška Radim – záložník, 4.12.1975, v týmu už pár let

Stulík Ladislav – záložník , 15.5.1972, v týmu sem tam, ale v podstatě nově

Malý Jaroslav – záložník a trenér, 5.8.1985, v týmu chvilku

Šimáček Jiří – záložník, 20.1.1984, v týmu téměř stále

Beneš Jan – záložník, 27.1. 1992, v týmu docela nově, ale jakoby odjakživa

Špírek Marek – záložník, v týmu zcela nově

Brož Karel – obránce, 21.12.1986, v týmu odmalička

Beneš Robert – útočník, 8.11.1989, v týmu chvilku a ještě k tomu napůl

Švehla František – útočník, 11.11.1984, v týmu odjakživa

Piller Karel – útočník, 3.5.1979, v týmu krátce,ale už prezident!!!

Chod Oldřich – útočník, 1.9.1983, v týmu už pár let

Hozman Václav – útočník, 14.5. 1990, v týmu úplně nově

Hlaváč Jaromír – útočník, 26.12. 1990, v týmu zcela čerstvě

Jiřík Jan – útočník, 11.9. 1989, v týmu staronově

Změny v týmu před podzimní části sezóny 2011/2012

Příchody:  Jan Jiřík (Horažďovice – střídavý start tamtéž), Jaromír Hlaváč (Veřechov – střídavý start u nás), Václav Hozman (Malý Bor – střídavý start u nás)

Hostování: Josef Jeřábek (z Nezamyslic), Marek Špírek (ze Sušice)

Odchody: Rudolf Němec (Poříčí – přestup), Jiří Turek (Horažďovice “B” – prodloužené hostování)