Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Dlouhá Ves 1:0 (1:0)

24. Květen 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Tak obrovské problémy se sestavou snad nepamatuje nikdo z nás. Hned bez devíti opravdu kvalitních hráčů jsme šli proti mužstvu z opačného polu tabulky bojovat o bytí a nebytí v soutěži i pro příští sezónu. Na lavičce sice seděli čtyři náhradníci, ale ti byli zranění a byli tam jen jako klamání soupeře a pro taktické střídání. Když se při rozcvičení zranil Piler, zaujal jeho místo mladíček Štěpán, který se vůbec před tím se spoluháči neznal a přesto byl velice platnou personou v mužstvu.

Utkání jsme začali tlakem a několika rohhy jsme pěkně vystrašili brankáře hostí. Brzy jsme se ujali vedení, když aut Brože Bala zkušeně uklidil do sítě. Další šance přicházely, ale bohužel bez gólového efektu. Hosté zkoušeli ohrozit naši branku z rychlých protiútoků, ale naše obrana včele s Výborným Sládkem byla na místě.

I v poločase druhém jsme měli více ze hry, ale nervozita nás obrovsky brzdila. Hosté se sice nedostávali do vyložených šancí ale občas to pěkně zavánělo. Naštěstí pro nás hosté s postupem času přidávali nejen na snaze vyrovnat, ale hlavně se stále častěji uchylovali k řečnění a hrubým zákrokům z čehož plynuly ŽK na jejich konto a zákonitě před koncem přišlo dvojnásobné vyloučení které bylo obojí plně zasloužené. Paradoxně jediná a největší šance dlouhoveských přišla v této fázi, ale Sládek s bravůrou vše efektně vyřešil. Naše vítězství bylo poté přijato s velikým nadšením a udrželo nás ve hře o záchranu.

sestava: Sládek, Trubač, Švehla, Brož, Štěpán, Hájek, Frýzek, Šiška, Bala, Jelen, Chod (Pařízek, Mourek, Piler, Jeřábek) přip. Němec

slovo trenéra: To co jsem prožíval před zápasem jsem ještě nezažil, neboť k osmi z různých důvodů nepřítomným se při rozcvičce přidal Piler  a já už neměl nikoho zdravého k dispozici. Proto jsem doslova z hlediště vysvlékl mladého dorostence Štěpána, kterého jsem před tím nikdy neviděl a on si svým výkonem řekl o místo pro příští zápas ve Svéradicích. Jinak kluci přesně dodrželi stanovenou taktiku a hlavně se věnovali jenom fotbalu a i když jim nervozita svazovala nohy vydřeli kýžené vítězství.

I když jsme před utkáním měli obavy z rozhodčích, jsem přesvědčen, že podali perfektní výkon.

Zápis je s 30 komentáři