Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

“A” mužstvo v plné letní přípravě

23. Červenec 2007 | Publikoval | V rubice Aktuality

Letní příprava “A” mužstva pokračovala podle plánu a ve dnech 14. a 15. 7. se hráči sešli na dvoudenním soustředění, při kterém nabírali kondici v okolí hradu Rabí a sehráli jedno přátelské utkání s účastníkem B třídy jihočeského kraje, mužstvem Bělčic, které vyhráli 3:2, když branky vstřelili Bala, Šiška, Šimáček. Dále pokračuje příprava tréninky vždy v úterý a v pátek. Bohužel víkendové utkání nám odpadlo, neboť soupeř z Přešťovic se na poslední chvíli omluvil a nebylo možné sehnat náhradního soupeře, takže si víkend mužstvo spestřilo zábavným desetibojem dvojic, kterého se zůčastnili téměř všichni hráči a několik fanoušků a fanynek. Pro zbývající část přípravy máme v plánu tyto akce: ve středu 25. 7. od 18 hodin, sehrajeme přátelské utkání se Sokolem Hradešice na hřišti ve Velkém Boru. V sobotu se tamtéž zúčastníme memoriálu Karla Hlavatého a v neděli 29. 7. zajíždíme k přátelskému utkání do Sušice. Další víkend bude pro nás již ostrým startem do podzimní části nové sezony, když na domácím hřišti v neděli 5.8. přivítáme mužstvo ze Zbiroha.

Jak hodnotí dosavadní přípravu trenér: Od začátku přípravy je vidět, že kluci mají do fotbalu chuť a těší se na 1.A třídu. Účast na trénincích i soustředění je velice dobrá, přestože je doba dovolených a první část přípravy probíhala i za velkých veder. Fyzickou část přípravy mně pomáhal řídit Jirka Harenčák a kluci si nestěžovali, že by to byla procházka růžovým sadem. K přátelskému utkání v rámci soustředění na hřišti v Rabí například běželi po svých a taktéž se po něm i vraceli na hřiště do Žichovic, k další části přípravy. Takže i výsledek utkání nelze brát jako směrodatný pro výkonnost mužstva. V rámci přípravy jsme sehráli i přátelské utkání na hřišti mužstva Chanovic, ve kterém jsme po ustrašené první půli byli v poločase druhém vyrovnaným soupeřem.
Jediným vážným problémem, který momentálně řeším je hráčský kádr, ze kterého k mému potěšení nechce nikdo odejít, ale bohužel zatím se nám nepodařilo sehnat žádné posily. Některá jednání sice probíhají, ale narážejí na různé překážky, ať už ve výši požadavků mateřských oddílů nebo odvaze hráčů zkusit s námi 1.A třídu.
Radost mám z toho, že se povedlo částečně opravit hrací plochu, rekonstruované jsou kabiny a pro mužstvo je připravená nová sada dresů a teplákových bund. I zde je tedy cítit, že jsme opravdu o soutěž výš. Já i hráči se na začátek soutěže těšíme, ikdyž mám veliké obavy, zda budeme schopni obstát, ale uděláme pro to vše co bude v našich silách.