Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Dioss Nýřany – TJ Žichovice 7:3 (1:1)

22. Září 2007 | Publikoval | V rubice Mistráky

Branky: Šimanovský 3

S výpraskem 7:3 se vrátili naši hráči z mistrovského utkání v Nýřanech, ikdyž 53 minut byli pány na hřišti a nepřipustili domácí téměř do žádné vážnější šance. Se změnami v sestavě, v brance s Hermanchakem, který přišel na hostování z Chanovic, s Radimem Šiškou na stoperu a Pepíkem Burdou, který přišel na hostování z Nezamyslic, v útoku, jsme začali utkání velice sebevědomě a téměř jsme nepůjčovali domácím míč. Již ve 4. minutě trefil Tomáš Červený spojnici nýřanské branky a ve 21. minutě nastřelil prozměnu druhou spojnici Martin Heimlich. Poté následovali dvě branky, na každé straně jedna, ale obě nebyly uznány pro ofsajdové postavení. Ve 36. minutě vybojoval Chalupný na půlce míč, zatáhl po levé straně a svojí křížnou přihrávkou vybídl Roberta Šimanovského k úniku, který Robert, jenž se právě vrátil ze svatební cesty, s přehledem po kličce brankáři zakončil. Jediná chybička naší obrany, když se nám nezdařil pokus o ofsajd systém, byla potrestána vyrovnávacím gólem a nutno dodat, že to bylo to jediné, k čemu jsme domácí pustili.
Ve stejném stylu jsme vstoupili i do poločasu druhého, když hned ve 48. minutě Robert Šimanovský zvýšil na 2:1, když k němu míč doputoval po akci V. Turak s Malíkem. V tuto chvíli by na domácí nevsadil asi nikdo,ale obrat nastal v 53. minutě, když čárový rozhodčí velice aktivně siganlizoval k hlavnímu rozhodčímu přešlap vykopávajícího brankáře. K naší smůle domácí nařízený trestný kop proměnili a vyrovnali na 2:2. Toto byl zlomový okamžik a naši kluci místo aby přešli k započatému způsobu hry začali diskutovat s rozhodčími a přestali se věnovat hře. Toho domácí využili a v rozpětí 6 minut se stav utkání změnil na 5:2. Z utrpěného šoku se kluci již do konce zápasu nevzapamatovali a tak domácí lehce přidali do našich rozhozených řad ještě další dvě branky a konečnou podobu výsledku dal v 84. minutě Robert Šimanovský, který tak završil svůj hattrick.

Slovo trenéra: V utkání jsme ukázali obě tváře našeho mužstva, když v poločase prvním jsme předvedli výkon, kterým jsme domácí dokonale zaskočili a ti nebyli schopni jakéhokoliv kontru. To co jsme předvedli po vyrovnávací brance v poločase druhém je pro mě obrovským zklamáním, neboť hráči vůbec nerespektovali mé pokyny a předháněli se pouze v kritice rozhodčích. Jsem z toho velice zklamán a opravdu vážně zvažuji své další působení u mužstva. Za první poločas zaslouží pochvalu všichni do jednoho, za poločas druhý se stydím za náš výkon a omlouvám se našim fanouškům, neboť to co jsme předvedli v šesti minutách mezi 53. a 59. minutou byla ukázka toho, jak to rozhodně být nemá. Líto mi je golmana Ivana Hermanchaka, kterého tým nechal zcela na holičkách. Přesto mu nelze vyčíst podíl ani na jedné brance.

Sestava: Hermanchak, Šiška, Švehla, Chalupný, Malík, Červený, Turek V., Heimlich, Lávička, Burda, Šimanovský (střídali: Harenčák, Bala, Brož)