Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

FK Nepomuk – TJ Žichovice 2:1 (1:0)

27. Říjen 2007 | Publikoval | V rubice Mistráky

NepomukBranka: Brož

Opět bez bodů jsme se vrátili z utkání třináctého kola 1.A třídy, z Nepomuka. V prvním poločase, který jsme zahájili poctivou defenzivní hrou, jsme si vytvořili několik slušných příležitostí. Ať už to byl Tomáš Červený nebo Pepa Burda, ale bohužel bez gólového efektu. Ve 42. minutě jsme měli výhodu trestného kopu z hranice šestnáctky, ale Robert Šimanovský vysoko přestřelil. A téměř z protiútoku domácí dostali tutéž výhodu a Martínek střelou přes zeď zajistil domácím vedení 1:0.
I poločas druhý probíhal bez velkých šancí až do 68. minuty, kdy čárový rozhodčí přehlédl ofside domácích a korunu všemu nasadil rozhodčí hlavní, který spolkl domácímu útočníkovi filmový kousek a zapískal penaltu, kterou Herout s přehledem proměnil, 2:0. Poté na druhé straně druhý lajnový rozhodčí naopak aktivně signalizoval nesmyslný ofside a zastavil tak Roberta Šimanovského, jehož následná branka nebyla uznána. Jiskru naděje vykřesal střídající Kája Brož, který krásně zakončil svůj průnik a podél brankáře snížil na 2:1. V závěru jsme si vytvořili optickou převahu, ale štěstěna stála při domácích a navíc jim občas pomohl i nepřesný hlavní rozhodčí.

Slovo trenéra:
V utkání jsme chtěli zopakovat výkon, jako proti Kolovči. To znamenalo hrát ze zajištěné obrany a to se nám vcelku dařilo. Bohužel jsme svoje příležitosti nevyužili a domácí za přispění štěstí, ale i rozhodčích utkání dotáhli do vítězného konce. Naše situace začíná být vážná, ale v žádném případě svůj boj o záchranu nevzdáváme. Jsou před námi ještě dva zápasy podzimu a celé jaro a my budeme bojovat dál. Nikomu nedáme nic zadarmo.

Sestava: Hermanchak, Šiška, Mourek, Malík, Harenčák, Heimlich, Turek V., Červený, Burda,Lávička, Šimanovský (střídali:Bala, Chalupný, Brož)

Fotografie ze zápasu naleznete v naší galerii.