Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Slavoj Mýto – TJ Žichovice 2:0 (0:0)

11. Září 2007 | Publikoval | V rubice Mistráky

K utkání do Mýta odjíždělo naše mužstvo oslabeno hned o několik hráčů základní sestavy. Proto jsme utkání začali velice opatrně a soustředili jsme se především na defenzivu a to se nám po celý první poločas dařilo. Nepustili jsme domácí ani k jedné přímé střele, nutno ovšem dodat, že ani naši hráči se nedostali do žádné vyložené příležitosti. Brankaře domácích ohrozil pouze V. Turek ve čtyřicátédruhé minutě z trestného kopu.
V poločase druhém se obrázek téměř nezměnil, ovšem my jsme si vytvořili několik slibných příležitostí. V padesátétřetí minutě vystřelil z úhlu P. Lávička, ale brankář domácích kryl, v šedesátéšesté minutě se k úplnému zakončení nedostala pěkná akce po ose V. Turek, Robert Šimanovský, Radim Šiška.
Chleba se lámal čtvrt hodiny před koncem, když samostatný únik Roberta Šimanovského zastavil lajnový rozhodčí, když zcela bez ostychu signalizoval ofsajd, který viděl pouze on. V zápětí dokončil dílo zkázy hlavní rozhodčí Kratochvíl, když nastřelené rameno R. Šišky s chutí posoudil jako ruku a odpískal penaltu. Domácí s přehledem proměnili. Poté jsme ovládli hru my a vytvořili si i několik slibných příležitostí. Střela Petra Baly jen těsně minula branku. Největší šanci spálil v osmdesátétřetí minutě F. Švehla, když nedopravil do sítě míč vyražený brankařem po trestném kopu V. Turka a trefil pouze brankařovu hlavu. Nedáš-dostaneš platilo i tentokrát. V době našeho tlaku utekli domácí do naší již otevřené obrany a druhou brankou uzavřeli skóre zápasu.
Utkání se nepovedlo trojici rozhodčích, zvláště oba lajnoví se předháněli, jak by se zavděčili neobjektivním a vulgárním domácím rádoby fanouškům.

Slovo trenéra:
Do Mýta jsem odjížděl s obavami, aby se neopakoval výsledek z Chotíkova, zvláště když již v týdnu bylo jasné, že nebude moci nastoupit brankář Ruda Němec, ale ani Olda Chod, Karel Brož, Pepík Chalupný a Jirka Šimáček. Se sebezapřením nastupoval po opichu ramene Tomáš Červený. Vzhledem k úzkému kádru bylo jasné, že se musíme zaměřit hlavně na obrannou činnost, což se nám až do 75. minuty výborně dařilo. Co nedokázali domácí hráči podporováni místy až ubohými fanoušky, svedla trojice rozhodčích a tak jsme odjeli bez bodů a dalšími dvěma zraněnými hráči. Kluci zaslouží pochvalu za předvedený výkon a obrovskou bojovnost. Výborný byl Štěpán Doubek v brance, ale i všichni ostatní ze sebe vydali úplně vše. Do příštího zápasu si přeji, aby se nám začala konečně zmenšovat marodka nebo se povedlo doplnit kádr alespoň o dva hráče.

Zápis je s 2 komentáři