Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sušice – TJ Žichovice 3:0 (1:0)

31. Červenec 2007 | Publikoval | V rubice Přáteláky

K poslednímu přípravnému utkání jsme odjížděli do Sušice v kombinované sestavě. V brance nastoupil Martin Šůs zapůjčený z Hradešic, v obraně Štěpán Podskalský z Poříčí a v útoku Milan Šedivý (z Dukly Rakousko). V prvním poločase, který provázel silný déšť, měli domácí převahu, ze které vytěžili vedení 1 : 0. Na naší straně se do slibných pozic dostali Karel Brož a Olda Chod. V druhém poločase jsme se herně zlepšili a vytvořili si několik brankových příležitostí. Bohužel bez zakončení. Naopak domácí přidali ještě dvě branky, z nichž jedna padla z ofsajdu.

Nastoupili jsme v této sestavě:
Šůs, Podskalský, Švehla, Šimáček, Malík, Chalupný, Šiška, Turek V., Lávička, Chod, Brož (střídali: Turek J., Šedivý, Stulík)

Slovo trenéra:
Poslední přípravný zápas splnil moje očekávání a řádně vyzkoušel naši defenzivní činnost. Bohužel jsme opět nebyli kompletní a musel jsem sestavu narychlo látat zapůjčenými hráči. Opět se ukázalo, že máme velice úzký kádr a nadále přetrvává nutnost jej doplnit.
Kluci nezklamali a zodpovědnou hrou dokázali se silným soupeřem držet krok, zvláště ve druhém poločase, což svědčí o jejich slušné fyzické kondici.
V neděli 5. srpna v 15,00 hod. již přivítáme na našem hřišti v Žichovicích mužstvo ze Zbiroha v historicky prvním našem vystoupení v I. A třídě. Tímto bych chtěl pozvat všechny naše fanoušky a pevně věřím, že budou stejně skvělí jako v sezóně minulé.