Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Přeštice B – TJ Žichovice 3:1 (1:1)

28. Květen 2007 | Publikoval | V rubice Mistráky

Nejhezčí utkání jara, bohužel pro nás se špatným koncem, jsme sehráli na hřišti v Přešticích. Od začátku se střídaly pěkné akce na obou stranách. Z naší strany to bylo v 7. minutě, kdy prověřil brankáře domácích z trestného kopu V. Turek. V 9. minutě hlavičkoval Olda Chod po rohu mimo a v 25. minutě napálil přihrávku V.Turka Pišta Lávička a gólman domácích jen s námahou vytěsnil na rohový kop. Ve 27. minutě pro změnu V. Turek vybídl ke skórování Tomáše Červeného, ale ani on nedal. Ve 30. minutě se měnilo skóre, když domácí proměnili pokutový kop, který nařídil jednostranně pískající rozhodčí za domnělý faul Pišty Lávičky. V 36. minutě jsme se dočkali vyrovnání, když Kája Brož vybojoval v rohu míč, posunul do vápna Zbyňkovi Malíkovi a po něm zahrál domácí hráč rukou. Penaltu proměnil Radim Šiška. Ve 38. minutě jsme mohli jít do vedení, když Vašek Turek šel sám na brankaře, ale místo zakončení volil přihrávku, kterou domácí beci vytlačili na roh. I ve druhé půli jsme si vytvořili několik pěkných šancí, napři v 53. minutě po ose Olda Chod, Kája Brož, Haggi-Šiška a poslední jmenovaný těsně minul branku domácích. V 57. minutě jsme založili jednu z nejkrásnějších akcí – Venca Turek poslal Zbyňka Malíka do úniku, avšak nepřesný rozhodčí zapískal ofsajd, který v žádném případě nemohl být. Téměř z protiútoku, když se nevrátili naši halfové, využili domácí volného prostoru a zakončili pěknou akci gólem. I poté jsme měli několik šancí k vyrovnání, ať už to byl Olda Chod a jeho pěkná střela nebo hlavička Pišty Lávičky, když oba pokusy kryl gólman domácích. V 67. minutě naše stopérská dvojice vyrobila hrubku, po které domácí pečetili svoje vítězství. V závěru jsme otevřeli hru a ve hře vabank jsme si vytvořili několik šancí, ale také jsme poskytli prostor domácím k rychlým protiútokům a jen díky Rudovi Němcovi v bráně jsme již neinkasovali.

Slovo trenéra:
Dnešní utkání bylo z mého pohledu nejfotbalovější, možná by mu slušela více remíza. Je jen škoda, že jsme v úvodu nevyužili několik příležitostí ke skórování a následně jsme dostali gól z vymyšlené penalty. Ve druhém poločase jsme se možná až příliš tlačili do útoku a soupeř využil našich okének v obraně, aby strhl vítězství na svoji stranu.
Nebyl jsem spokojen s výkonem rozhodčího, který byl z mého pohledu velice jednostranný

Sestava:
Němec, Harenčák, Červený, Turek J., Chalupný ml., Šiška, Turek V., Lávička, Malík, Brož, Chod (Střídali: Švehla, Bala, Šimanovský)

Fotografie ze zápasu naleznete v galerii.

Zápis je s 5 komentáři