Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice B – Hartmanice 2:2 (1:1)

16. Duben 2007 | Publikoval | V rubice Odehrané zápasy

V neděli 15.4.07 po dlouhé zimní přestávce nastoupilo naše béčko k prvnímu jarnímu mistrovskému utkání s mužstvem Hartmanic. Hned v úvodu jsme se ujali vedení, to když se ve 3 min. na hranici velkého vápna uvolnil Petr Pařizek a krásnou střelou pod břevno nedal šanci brankáři hostí. V 17 min. po dlouhé autovém vhazování a nedorozuměními naši obrany prolétl míč ke dvěma zcela volným hráčům hostí a pro Chalupského už nebyl problém překonat z malého vápna našeho golmana Štěpána Doubka. K závěru poločasu mohl po centru do vápna skórovat Jára Šuba ml., ale jeho hlavičku brankář hostí kryl.

Ve druhem poločase si obě družstva vytvářela šance ke skórování. V 56 min. utekl po pravém křídle Martin Novotný a jeho zpětnou přihrávku zastavil rukou obránce hostí. Následoval pokutový kop, který s přehledem proměnil bejvalý kanonýr Petr Bala. Z vedení jsme se ovšem neradovali dlouho. Za devět minut se skóre opět srovnalo,t o když hosté potrestaly nedůraz obrany a po autovém vhazování se nejlépe na hranici malého vápna orientoval Drha. Do konce zápasu jsi ještě obě družstva vytvořila šance v podobě standardních kopů,ale bez efektivního zakončení.

Sestava Žichovice B: Doubek, Brož, Šuba D., Šatra M., Šimáček, Pařízek, Stulík, Vítek, Pešťák, Šuba J. ml., Bala (Augustín,Novotný,Kubík)

Fotky z utkání naleznete v galerii.