Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Hradešice 4:0 (1:0)

25. Červenec 2007 | Publikoval | V rubice Přáteláky

K dalšímu přátelskému utkání jsme nastoupili na hřišti ve Velkém Boru, bez obou zraněných stoperů (Tomáše Červeného a Jirky Harenčáka). Do utkání vstoupila obě mužstva se zajištěnou obranou a tak se útočníci na obou stranách téměř nedostávali do šancí. Za zmínku v první půli stojí snad jen nastřelená tyč naší branky přímo z rohového kopu, když tento centr jistil u první tyče Petr Pišta Lávička, jinak se hra odehrávala mezi šestnáctkami a jen sporadicky zasahovali brankáři. Jediný gól prvního poločasu padl z pokutového kopu, který byl nařízen na unikajícího Petra Lávičku a bezpečně ho proměnil Robert Šimanovský. Druhá půle už byla ve znamení naší převahy a proměnila se v exhibici střelce Karla Brože, který čistým hattrickem korunoval svůj snaživý výkon v celém utkání. Naši hráči ještě nevyužili několik ložených gólových šancí. Na straně druhé hosté hrozili jen z ojedinělých protiútoků. V posledních 20. minutách již existovalo na hřišti jen jedno mužstvo. Nutno ovšem podotknout, že ani soupeř nebyl kompletní a tak nelze tento výsledek přeceňovat.

Slovo trenéra: Utkání splnilo moje očekávání, soupeř dlouho držel krok a v prvním poločase byl vyrovnaným soupeřem. Ve druhém poločase se začala projevovat větší zkušenost našich hráčů a hosté najednou začali hromadit chyby, z nichž rezultovali naše další branky. V utkání mne mile překvapil svým výkonem Kája Brož, autor hattricku, ale i mladý brankář Kučera, který si počínal velice dobře a prokázal, že má opravdu brankářský talent. Dále jsme zkoušeli útočníka z Nezamyslic, Martina Soutora a i on prokázal, že by pro nás mohl být velice platným hráčem. Oba tyto mladíky bych velice rád uvítal v našem mužstvu a věřím, že by byli přínosem pro náš klub. Závěrem bych chtěl poděkovat Velkému Boru, kteří nám vyšli vstříc, propujčili hřiště, kabiny a vše skvěle připravili.

Sestava: Němec (Kučera), Šimáček, Švehla, Malík, Chalupný, Šiška, Lávička, Turek V., Brož, Chod, Šimanovský (průběžně střídali: Soutor, Stulík)

Zápas s přehledem odřídil Petr Bala.