Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Pačejov 1:1

18. Březen 2007 | Publikoval | V rubice Přáteláky

V dalším přípravném utkání jsme přivítali v Žichovicích soupeře z okresního přeboru, a to s převahou vedoucí tým sokol Pačejov. Soupeř disponující velice mladým kádrem přijel s chutí dokázat, že má na to uspět v příští sezoně i v B třídě. Naši hráči začali utkání vlažně a dá se říci, že za první poločas si nevytvořili žádnou vážnější šanci. Ani soupeř toho v první půli moc nevymyslel a pokoušel se jen nějakým způsobem zakončit nakopávané míče, takže po jedné z těchto akcí následoval rohoví kop a branka v domácí síti, která jde na vrub obrany. První poločas jsme prohráli 0:1.
Druhý poločas byl již z naší strany podstatně lepší a diváci mohli zatleskat několika slušným kombinacím, ale i vyrovnávací brance Šimanovského, když jeho střelu tečoval do sítě obránce hostí. Další stoprocentní šance jsme nevyužili a proto výsledek 1:1 zůstal až do konečného hvizdu.
Slovo trenéra: Utkání bylo na můj vkus zbytečně tvrdé a jiskřilo se od kopaček na obou stranách. První poločas sice byl o něco lepší než výkon v zápase s Velkými Hydčicemi, ale k obvyklému standartu to mělo ještě daleko. Hostům stačilo k ubránění čistého konta nakopávání míčů a my jsme si s tímto nevěděli rady. Druhá půle již byla z mého pohledu lepší, dokonce jsme sehráli několik pohledných kombinací avšak k více než k vyrovnání to nevedlo. U hráčů mi chyběla hlavně přesnost dlouhých, ale i krátkých přihrávek. Co se nasazení týče myslím, že hráči dali do hry to na co momentálně mají. Pevně věřím, že s přibývajícími tréninky se budeme jen zlepšovat.