Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Spálené Poříčí 1:1 (1:1)

20. Květen 2007 | Publikoval | V rubice Mistráky

Naši kluci vlétli na soupeře a vypadalo to, že je jen otázkou času, kdy se dostanou do vedení. Za první tři minuty se postupně dostali do šancí – Venca Turek – jeho střelu gólman hostí kryl. Vzápětí Robert Šimanovský, jeho průnik skončil na rohu. Rohový kop, zahrávaný týmž hráčem, prošel celým pokutovým územím, aniž byl tečován.
Napršelo však na druhé straně, když dlouhý aut umístil do sítě nekrytý útočník hostí. To běžela sedmá minuta.
Pak si kluci opět vytvořili územní převahu,ale střelu Tomáše Červeného kryl opět brankář a stejně si vedl i Petr „Pišta“ Lávička, který dobře umístil přihrávku V. Turka.Poté ještě prošel Olda Chod před gólmana, ale v situaci zavánějící penaltou neskóroval, ale naopak se zranil jak on, tak hostující brankář. Kýžené vyrovnání přinesla až 41. minuta a nevídaný volej J. Turka, který z 25 m levačkou nedal nejmenší šanci brankáři hostí.
I druhý poločas probíhal ve znamení mírné převahy našich kluků, ale strhnout vítězství na naši stranu jim tvrdě, až za hranici únosnosti, hrající hosté nedovolili. Své šance postupně nevyužili – R. Šimanovský, O. Chod, V. Turek a opět R. Šimanovský. Hostům, kteří veškeré problémy řešili dlouhým odkopem, tak zůstal bod, za který byli viditelně rádi. Je nutno podotknout, že si jej za bojovnost zasloužili.

Slovo trenéra:
V dnešním utkání byl z naší strany pěkný jen začátek, který byl impozantní, ale po obdržené brance jsme se už nebyli schopni dostat do tlaku. Naopak svými chybami jsme nabídli hostům několik příležitostí k plnému zisku.
Nelze upřít snahu – zvláště Pišta Lávička dřel jako o život – ale fotbalových momentů jsme našim skvělým fandům nabídli málo.
Částečnou omluvou může snad být fakt, že několik našich hráčů nastoupilo se zraněním a Radima Šišku nepustila nemoc na hřiště vůbec. I pan rozhodčí byl k hostům dost mírný a toleroval jejich velmi nečistou hru.

Nevadí, jedeme dál, cíl máme jasný !!!!

Sestava: Němec, Harenčák, Brož, Turek J., Švehla, Červený, Turek V., Šimáček, Lávička, Chod, Šimanovský (Střídali: Malík, Bala, Novotný)