Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Záhoří 3:1 (1:1)

12. Červen 2007 | Publikoval | V rubice Mistráky

K utkání se Záhořím mohli naši kluci nastoupit konečně v klidu a bez potřeby nutně bodovat.Postupový rébus za ně vyřešily v sobotu Hradešice svojí bezbrankovou remízou s Mochtínem. Kdo ale očekával pěkný fotbal, musel být zklamán, neboť až na pár minut začátku utkání byla k vidění spíše překopávaná proložená občasnými pokusy o cosi fotbalového.
Hned ve druhé minutě pěkně prošel do vápna hostí Pišta Lávička, ale jeho přihrávka byla zblokována. Ve 22. minutě nahrával V. Turek trestný kop, ale hlavička Jirky Šimáčka skončila na tyči. Ve 36. minutě jsme už vedli 1:0, když penaltu za zbytečný faul na Pištu Lávičku bezpečně proměnil Robert Šimanovský.
Ve 38. minutě tentýž hráč těsně minul branku po autu Zbyňka Malíka. 39. minuta, po centru zleva od Pepíka Chalupného hlavičkoval Petr Pišta Lávička z malého vápna do brankáře hostí. Za další dvě minuty bylo vyrovnáno 1:1, neboť jsme opět špatně pokryli hráče hostí při rohovém kopu a ti pohodlně na bližší tyči vyrovnali. Těsně před přestávkou šel sám Robík Šimanovský, ale přehodil jak vyběhnuvšího brankaře, tak i branku hostí.
Ve druhé půli jsme sice dřeli, ale fotbal brečel. Nepomohlo ani trojité střídání. Až přišlá světlá pětiminutovka mezi 39. a 44. minutou, kdy nejprve Robert Šimanovský dorazil vyraženou střelu Káji Brože a Radim Šiška zužitkoval nezištnou přihrávku Petra Bali a střelou k tyči stanovil skóre utkání na 3:1. Na závěr šel sám dnes výborný Zbyněk Malík, ale nedal.
Pak již rozhodčí zápas ukončil a mohly nastat plánované oslavy postupu, při kterých nechyběly doutníky, ani šampaňské a kluci si při nich počínali mnohem obratněji, než při zápase samotném.