Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – VS Plzeň 2:4 (1:2)

19. Září 2007 | Publikoval | V rubice Mistráky

Bez pěti hráčů a brankaře v sestavě, ale již se dvěma posilami – M. Heimlichem z Hradešic a L. Mourkem z Vacova – jsme sehráli další smolovaté utkání se špatným koncem. Do zápasu jsme vstoupili s obrannou taktikou, přesto první příležitosti patřily nám. V deváté minutě vykopával hostující hráč hlavičku R. Šišky na brankové čáře, v minutě desáté trefil V. Turek z trestného kopu pouze hostující zeď. Ve třinácté minutě hosté poprvé vystřelili a míč skončil v naší brance. Ve třiadvacáté minutě pěkná střela Petra Lávičky skončila nad brankou a ve třicátéčtvrté minutě po další střele hostí bylo 0 : 2.
Ve třicátéosmé minutě kryl brankař hostí příležitost T. Červeného a ve třicátédeváté minutě přestřelil po autu branku hostí V. Turek. Když už se zdálo, že půjdeme do šatny s dvoubrankovým mankem, začal úřadovat nejlepší hráč domácích F. Švehla, když ve čtyřiačtyřicáté minutě nekompromisně dorazil střelu L. Mourka a v následující pětačtyřicáté minutě vyrovnal z podobné situace na 2 : 2, ale lajnový rozhodčí Brůha signalizoval ofsajd (ač v té době hostující hráč stál na lajně) a tak hlavní rozhodčí gól neuznal.
Na začátku druhé půle jsme si vytvořili převahu a i několik slibných příležitostí, ovšem vyrovnat se nám nedařilo. V padesátépáté minutě přehlédl hlavní rozhodčí ruku hostujícího obránce v šestnáctce a udeřili naopak hosté. V padesátésedmé minutě využili hosté hrubku v naší obraně a zvýšili na 1 : 3. Totéž se opakovalo v mintě šedesátétřetí a stav se měnil na 1 : 4.
V závěrečné dvacetiminutovce jsme hosty přitlačili k šestnáctce, ale skórovat se nám stále nedařilo. Naděje svitla v sedmdesátésedmé minutě, když Radim Šiška proměnil penaltu za faul na F. Švehlu. Ze závěrečného tlaku jsme již ale další branky nevytěžili a tak hosté odjížděli spokojeni s výhrou 2 : 4.
Pro nás byl výsledek zápasu dost krutý, ale takový je fotbal.

Slovo trenéra:

Dnes jsme sehráli další z nevydařených utkání a ač posíleni dvěma hráči, byla stále citelná neúčast pěti hráčů i brankáře Rudy Němce. Chleba se lámal v konci první půle, kdy jsme mohli během dvou minut vyrovnat náskok hostí, ale hrubá chyba lajnového rozhodčího nás možná stála body. Chtěl bych poděkovat hráčům za bojovnost a divákům za podporu i ve chvílích, kdy se nám nedařilo.

Sestava:
Doubek, Harenčák, Mourek, Švehla, Heimlich, Chalupný, Šiška, Turek V., Lávička, Červený, Malík (střídal: Bala)

Branky: Švehla, Šiška (PK)

Fotky ze zápasu naleznete v galerii