Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice B – Nezamyslice B 3:3 (1:2)

19. Červen 2007 | Publikoval | V rubice Odehrané zápasy

V neděli jsme nastoupili k dalšímu mistrovskému zápasu s hosty ze sousedních Nezamyslic.Od začátku jsme měli herní převahu,ale gólově se nám jí nedařilo zůročit.
Byly to naopak hosté kteří první otevřeli skóre zápasu,to když v 19min. si centr do vápna srazil do vlastní sítě David Šuba.Aby toho nebylo málo,tak minutu nato jsme po chybě obrany inkasovali po druhé,když se míče zmocnil Sopoci a křižnou střelou z hranice velkého vápna trefil šibenici.Nám se podařilo snížit v 31min,když hosté zahráli rukou v pokutovém území a nařízenou penaltu proměnil Bala.Pak jsme si ještě vytvořili šance,ale bez využití.
Do druhého poločasu jsme šli s tím,že se pokusíme výsledek otočit ve svůj prospěch.Jenže střelecky se nám nedařilo,až v 58min se po samostatný akci prosadil Martin Novotný a srovnal na 2:2.Ale byly to opět hosté kteří trestali naší chybu v obraně a v 80min se opět ujali vedení Šípem.Ještě jsme se pokusili zvrátit výsledek a hosty zatlačili před jejich bránu.V 85min se trefil krásnou střelou po zemi k tyči Láďa Stulík a srovnal na 3:3.Na výhru už nebyl čas a střelecky se nám tentokrát vůbec nedeřilo a tak hosté uhráli cenou remizu a pro nás to byl další stracený domácí zápas.