Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice B – Svéradice B 1:3 (1:0)

9. Září 2007 | Publikoval | V rubice Odehrané zápasy

V sobotu 8.9.07 jsme v domácím prostředí hostili soupeře ze Svéradic. Zapas pro nás začal lépe,když Martin Novotný zatáhl míč po levé straně až k vápnu,kde našel svou přihrávkou zcela volného Balu a ten křižnou střelou v 8.min. otevřel skóre.
Do poločasu jsme si ještě vytvořili šance,ale bez gólového efektu.Hosté měli taky několik brankových příležitostí,ale jejich koncovka byla nepřesná.
Ve druhém poločase jsme měli velkou příležitost opět skórovat,když Láďa Stulík do brejku poslal Balu,ale jeho šanci včasným vyběhnutím zmařil brankář hostí.V 58.min. po autovém vhazování a nedorozumění naší obrany s brankářem prošel míč,až ke Koutenskýmu a bylo srovnáno na 1:1.Po dlouhém odkopu v 68.min.,který prošel za záda naší obrany šel hostující útočník sám na brankáře Doubka,který vyběhl,až za hranici velkého vápna,kde se srazil s protihráčem,ale odražený míč dopravil do prázdné branky Petrovic.V 73.min. po faulu ve vápně proměnil pokutový kop Vaněček.Ke konci zápasu jsme si vytvořili tlak,ale naše střelecké pokusy končili v rukou brankáře hostí.
K utkání jsme nastoupili v této sestavě:
Doubek, Šuba D., Augustýn, Kubík, Šatra M., Vítek, Stulík, Pařízek, Novotný, Šatra J., Bala (Chromý, Pešťák, Velkoborský)