Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Chodov – TJ Žichovice 1:3 (0:2)

11. Květen 2008 | Publikoval | V rubice Mistráky

Branky: Robert Šimanovský 3

Vítězstvím 3:1 na horké půdě v Chodově prodloužili naši kluci šňůru bodových zisků na 10 a nutno dodat, že naše vítězství bylo zcela zasloužené. Od 1. minuty bylo jasné, kdo je pánem na hřišti a bylo jen otázkou času, kdy svoji převahu vyjádří i gólově. Domácí se zmohli pouze na odkopávání míčů a občasné rušové protiútoky.
První vážné ozhrožení chodovské branky přišlo v 15. minutě, ale Robert Šimanovský těsně minul. Ve 22. minutě prošel Karel Brož po pravé straně a jeho prudká střela byla ztečována na roh. V 27. minutě vypálil dělovku pro změnu z levého křídla Jirka Šimáček, ale jeho ránu brankař domácích zlikvidoval. V 31. minutě Pišta Lávička pěkně uvolnil Roberta Šimanovského, ten byl sražen v šestnáctce a následnou penaltu s přehledem proměnil – 0:1. V minutě 38. si naběhl na Lávičkův centr Jirka Šimáček, zpracoval na prsa a po otočce jen těsně minul chodovskou branku. Na 0:2 zvýšil opět Robík Šimanovský, když ho ideálně uvolnil kolmou přihrávkou Vašek Turek.
Do 2. poločasu jsme vstoupili opět aktivněji a hned ve 46. minutě postupoval sám na brankaře Petr Vonášek, ale bohužel po kontaktu s brankařem zůstala píšťalka hlavního rozhodčího němá. Poté bylo k vidění řada pěkných akcí z naší strany, ať už to bylo v 62. minutě, kdy Vony poslal krásně Oldu Choda, ten nabil Robertu Šimanovskému, ale tentokráte nezpapršelo.
V 68. mintě pro změnu Robert Šimanovský přihrál Vonáškovi a ten z úhlu jen těsně minul. V 77. minutě jsme se radovali potřetí. R. Šimanovský završil hattrick, když Olda Chod vybojoval míč na půli, vyslal Petra Vonáška a ten předložil Robertovi gólovou přihrávku. Poté se domácí pokusili několikrát ohrozit naší bránu, ale naše obrana byla proti. V 90. minutě se rozhodl stopér Radim Šiška z blízka podívat, jak vypadá brankář Chodova a po průniku přes celé hřiště jej nechal při souboji z očí do očí vyniknout. V 93. minutě se podařilo chodovským sebrat Rudovi Němcovi nulu, když se hlavička domácího útočníka odrazila od levé tyče za brankovou čáru.
Hlavní rozhodčí zápas ukončil a nechal propuknout naši radost.

Slovo trenéra:
Utkání bylo podle mého gusta, hráči dokázali, že s dobrými výsledky se zvyšuje i sebedůvěra a tak nedali ani na chvíli domácím pomyslet na jakýkoliv bodový zisk. Je znát, že na rozdíl od podzimních bojů jsme všichni zdrávi a v psychické pohodě. Kluky musím pochválit za perfektní práci a nasazení po celých 90 minut. Náš boj o záchranu I. A třídy začíná dostávat reálnou podobu a budou-li se nám nadále vyhýbat zranění a vydržíme-li v nasazeném tempu, neměl by být tento cíl nedostižný. Můj dík patří samozřejmě početné skupině našich fandů. Výsledek je určitě dobrou pozvánkou na další zápas, ve kterém na svém hřišti přivítáme mužstvo z Křimic.

Sestava: Němec, Šiška, Malík, Mourek, Brož, Lávička (75. Švehla), Vonášek, Turek V., Šimáček (70. Chalupný), Šimanovský (85. Harenčák), Chod

Fotografie nalznete v naší galerii

Zápis je s 4 komentáři