Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Město Zbiroh – TJ Žichovice 5:0 (3:0)

16. Březen 2008 | Publikoval | V rubice Mistráky

img_0343_small.jpgHodně nevydařený vstup do jarní části sezóny absolvovali naši hráči na hřišti ve Zbiroze. Domácí nám uštědřili řádnou lekci a ukázali nám, jak se využívají nabídnuté šance. Vše začalo osudovou první minutou utkání, respektive 15. vteřinou, když první útok domácích skončil v síti bezmocného Rudy Němce. Ještě jsme se nestačili pořádně rozkoukat a domácí vedli 2:0, když přesně umístěná tvrdá střela z 25 metrů skončila u pravé tyče naší branky. Štěstěnou políbený domácí tým získal sebevědomí a hýřil aktivitou. Odměnou jim byl třetí gól v Němcově brance, když centrovaný míč trefil hlavou nekrytý útočník domácích přesně do šibenice. Za tohoto stavu skončil i poločas, aniž bychom ohrozili branku domácích. Jedinou jakous, takous šanci neproměnil R. Šiška, když jeho střela skončila těsně mimo domácí svatyně.
Ani druhý poločas a dvojnásobné střídání nepřinesl do hry zvrat. Naši kluci se křečovitě snažili cokoliv vytvořit, bohužel bez efektu a domácí zbavení nervozity a obav o výsledek vytvářeli další příležitosti. Nutno podotknout, že většinu z nich jsme jim svými chybami nabízeli sami. Jednu z nich proměnil domácí útočník v 55. minutě a konečnou podobu výsledku dali hráči ze Zbiroha z trestného kopu po zbytečném faulu na hranici šestnáctky.

Slovo trenéra: Utkání v němž jsme hráli o šest bodů, mělo jednoznačný průběh a zcela zaslouženého vítěze, neboť jsme se za celých 90 minut nedostali ani k jediné střele na branku domácích. Žalostná byla především obranná činnost, ale ani ofenzivní hráči nepředvedli nic, co by stálo za řeč. Mrzí mě jen že hráči předvedli chyby před kterými jsem je před zápasem výslovně varoval. Souhlasím s názorem, že veliký vliv na výkon mužstva měla branka obdržené hned z prvního útoku domácích. Soutěž pro nás nekončí a pevně věřím, že v příštích zápasech předvedeme lepší výkon.

img_0343_small.jpgSestava: Němec (B), Malík (SO), Švehla (SO) (45. Harenčák), Mourek (PO), Chalupný (LO) (80. Turek J.), Chod (LZ), Šiška (SZ), Turek V. (SZ) (70. Bala), Heimlich (SZ) (45. Šimáček), Lávička (PZ), Brož (Ú)

Fotografie ze zápasu naleznete tradičně v sekci galerie

Zápis je s 2 komentáři