Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Nový web v provozu

26. Duben 2008 | Publikoval | V rubice Aktuality

Jak už jste si asi všimli, web TJ Žichovice prošel změnou a to nejen pro vás návštěvníky, ale také pro nás které se o něj pravidelně staráme. Zjednodušila se nám administrace a nyní máme větší možnosti jak vám zpříjemnit čtení článků.
Pokud jste naši pravidelní návštěvníci, určitě vám doporučuji se zde na našem webu zaregistrovat. Plynou z toho výhody nejen pro vás (nemuset neustále vyplňovat jméno a email při psaní komentářů), ale také pro nás, budeme mít přehled co vás zajímá, budeme vás moci informovat o novinkách a také například o připravovaných soutěžích… Touto cestou bych také chtěl poděkovat společnosti SušiceWiFiLan, za jejich plnou podporu a možnost hostingu našeho webu. Pokud i vy hledáte místo pro vaše webové stránky neotálejte kontaktovat společnost SušiceWiFiLan. Ve svém oboru jsou jedničkou!

Ani nyní nezahálíme a připravujeme pro vás nové služby a informace ohledně TJ Žichovice. Prioritou pro nás bude přepracování soupisek týmů a některé detaily, které většina z vás ani nepostřehne ;) . Tímto bych chtěl požádat nějaká hráče (nebo skalní fandy žáků), aby mě kontaktovali na ICQ 227333402 (Miroslav Pešťák) a pomohli mi se soupiskou hráčů žákovské ligy. Popřípadě i jako schopného redaktora, který by byl ochotný sepisovat zápisy z utkání žáků.

Prosím všechny, kteří si dočetli tento článek až na konec, aby nám zde zanechali komentář s návrhy a nápady pro tento web. Děláme ho pro vás, tak ať je podle vašich představ!!