Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – FC Chotíkov 0:0 (0:0)

6. Duben 2008 | Publikoval | V rubice Mistráky

img_0069_small.jpgSmolovatý zápas s remízovým koncem jsme sehráli s mužstvem z horních pater tabulky, FC Chotíkov. Od první minuty jsme se sice tlačili do šestnáctky hostí, ale bohužel jejich branka byla pro nás v tomto duelu, jako zakletá. V dobrých pozicích se ocitli především Jirka Šimáček, Radim Šiška, Fanda Švehla a Petr Vonášek, ale jejich pokusy těsně míjeli branku nebo je likvidoval jistý brankář hostí, když už se jej podařilo překonat, zastoupili jej na brankové čáře obránci, jako v případě hlavičky F. Švehly nebo v případě úniku Petra Vonáška, kdy obránce hostí zachraňoval na samé čáře a s pomocí tyče poslal míč mimo nebezpečí. V druhém poločase jsme pokračovali v tlaku na branku hostí, ale i tentokráte stála štěstěna při chotíkovských. Největší šance se zrodili v polovině druhé půle, když nejprve Kárel Brož po krásné akci o poloviny hřiště prošel do šestnáctky a jeho nechytatelná bomba se odrazila od břevna přesně na brankovou čáru a odtud ji hosté vytěsnili do bezpečí. Vrcholem smůly byl neproměněný pokutový kop Radimem Šiškou, který nařídil hlavní rozhodčí po faulu právě na něho. Po zbytek utkání jsme marně dobíjeli hostující tvrz a rozhodčí závěrečným hvizdem ulevil celému hostujícímu mužstvu, kteří byli s bodem evidentně spokojeni.

Slovo trenéra:
Kdyby mi někdo před utkáním řekl, že výsledek bude 0:0, jednoznačně bych ho bral, ale teď je zřejmé vzhledem k průběhu utkání, že jsme dva body zbytečně ztratili. Hráče chválím za bojovnost a nasazení. Prostě takovýto zápas občas přijde a i kdybychom hráli ještě dvě hodiny, jednoduše nám nebylo souzeno branku vsítit. Kladem pro mne je, že jsme hostující hráče nepustili vůbec k ohrožení naší branky. Skvělí byli diváci, ale bohužel tentokráte jsme jim za jejich podporu výsledkově adekvátně nezaplatili.

Sestava: Němec (GK), Malík (SO), Šiška (SO), Brož (PO), Mourek (LO), Harenčák (PZ) (70. Šimanovský), Turek V. (SZ), Vonášek (SZ), Šimáček (LZ) (80. Bala), Chod (Ú), Švehla (Ú)

Fotky ze zápasu naleznete v naší galerii.