Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Slovo trenéra před jarními boji

14. Březen 2008 | Publikoval | V rubice Aktuality

Skončila zimní přestávka a je tady neodvratně druhá polovina soutěže, ve které nás čeká 15 soupeřů v boji o záchranu 1. A třídy. Jelikož jsme si na podzim zavařili, bude pro nás jaro a případná záchrana hodně a hodně těžká. Do bojů vstupujeme posíleni P. Vonáškem ze Sedlice, ale zároveň oslabeni o J. Burdu, T. Červeného a I. Hermanchaka, tudíž musíme najít rezervy, které by nám mohly pomoci k záchraně, především sami v sobě a pak hlavně doufat, že se nám vyhnou zranění a zbytečná vyloučení, které nás stíhaly celý podzim. V přípravě na jarní část kluci pracovali velice poctivě a zvláště soustředění v Plánici odmakali tak, jako nikdy za mého působení zde v Žichovicích. Následně nás téměř všechny postupně prověřila viróza a chřipky, ale momentální zdravotní stav mužstva je velice dobrý. Proto jsem mírným optimistou v pohledu směrem k záchraně v 1. A třídě, ale zdravotní stav a fyzická kondice nejsou jediné faktory, které mají vliv na to, jaké mužstvo v tom, či onom zápase, získá body.
Co se týče přípravných zápasů neměli jsme žádný propadák, ale ani jsme nijak neoslnili. Přestože jsme tentokráte hráli přípravu s mužstvy z nižších tříd, splnila tato moje očekávání. Velice se budeme spoléhat na naše skvělé fanoušky a pevně věřím, že nám pomohou svými hlasivkami již tuto neděli 16. 3. v 10:15, při ostrém startu ve Zbiroze. Soupeř měl v zimní přípravě výborné výsledky a v ČP vyhrál na hřišti v Žákavé 3:0 a v následném kole vyřadil i ZČE Plzeň, hrající krajský přebor. Takže nás rozhodně nečeká nic lehkého, přesto do Zbiroha neodjíždíme s poraženeckou náladou.
Do jarních bojů si přeji aby se nám vyhýbala zranění a zbytečná vyloučení, kluci aby našli herní pohodu a předváděli našim skvělým fanouškům fotbal a výsledky, jaké si za svojí přízeň zaslouží.