Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

ČP 1. kolo: Sokol Hradešice – TJ Žichovice 1:2 (0:1)

2. Únor 2008 | Publikoval | V rubice Přáteláky

HradesiceBranky: Chod, Šimáček

K prvnímu utkání v novém roce jsme nastoupili z plné přípravy, takže se jednalo i o první kontakt hráčů s míčem. Přesto naše vystoupení nebylo nijak tragické. Od první minuty se kluci snažili držet míč pod kontrolou, což se nám vcelku dařilo, ale to bylo vše co jsme v danou chvíli předváděli. Ale ani soupeř, na kterém bylo vidět, že si s umělým povrchem přeci jen lépe rozumí, za celý první poločas nepředvedl nic, co by mohlo vážněji ohrozit Němcovu branku. Z vážnějsších akcí stojí v prvním poločase za povšimnutí průnik Radima Šišky z první minuty , dále pak několik dobrých ataků Oldy Choda, samostatný průnik Káji Brože a střela V. Turka. Skóre poločasu určila akce střídajícího P. Baly, který nahradil zraněného K. Brože, jenž předložil ideální přihrávku Oldovi Chodovi, jenž chladnokrevně zavěsil.
V poločase druhém se kluci snažili o profesorský fotbal avšak občasnými chybami, jež pramenily z nerozehranosti, nabídli několik příležitostí hradešickým, kteří jednu z nich využili k vyrovnání stavu. Naštěstí brzi po té Šimáček hlavou z malého čtverce vrátil vedení na naši stranu, když ho pěkně našel V. Turek po akci, kterou založil výborně hrající P. Lávička. Zbytek utkání se odehrál za snahy domácích o vyrovnání, proti níž byla postavená naše ne vždy zdařilá snaha o kombinační hru se zajištěnou obranou. Přesto jsme v utkání průměrné úrovně zvítězili, když rozhodl lepší výkon našeho mužstva ve středu hřiště. Utkání s přehledem odřídil pan rozhodčí Velíšek.

Slovo trenéra: Utkání jsem nepřikládal nijaký zvláštní význam, neboť momentálně je prvořadým úkolem nabírání fyzické kondice a český pohár bereme jen jako příležitost zahrát si s kvalitními soupeři. Souboj s Hradešicemi zcela splnil mé očekávání a myslím si, že jsme i o tu jednu branku, o kterou jsme zvítězili, byli lepší. Zápas samotný mě utvrdil v tom, že umělá tráva není ten nejideálnější povrch pro fotbal. Mrzí mě obnovené zranění J. Turka a P. Lávičky. Pevně věřím, že se oba rychle uzdraví. Příští utkání sehrajeme v sobotu 9. 2. s mužstvem Otavan Katovice a to v rámci soustředění, které nám začíná v pátek 8. 2. v Plánici.

Sestava: Němec, Mourek, Malík, Švehla, Chalupný, Šiška, Turek V., Lávička, Šimáček, Brož, Chod (Střídali: Bala, Harenčák, Turek J.)

Zápis je s 2 komentáři