Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Staňkov – TJ Žichovice 4:0 (4:0)

15. Červen 2008 | Publikoval | V rubice Mistráky

Místo bodu potřebného k udržení naděje na přímou záchranu, jsme si přivezli ze Staňkova nadílku v podobě 4 gólů. Do utkání jsme vstoupili tragicky a již ve druhé minutě jsme sami vybídli domácí ke skórování, když se jsme našli domácího útočníka přesnou přihrávkou přímo před odkrytou brankou. V 5. minutě mohl sice F. Švehla vyrovnat, ale namísto hlavičky volil zakončení nohou, bohužel míč netrefil. Z následného protiútoku domácí zvýšili na 2:0, když z druhé vlny přibíhající záložník domácích měl mnoho času a prostoru na zakončení z hranice šestnáctky. To domácí nakoplo a hýřili aktivitou, kdežto my jsme se předháněli v nepřesných přihrávkách. Ve 32. minutě po nakopnutém míči za naší obranu zvýšil domácí útočník již na 3:0 a s námi to vypadalo zle. Obzvláště, když ještě těsně před odchodem do kabin upravil záložník Staňkova na 4:0. Po domluvě v kabině a po příchodu zkušeného Harenčáka se naše hra v poločase druhém zlepšila a vytvořili jsme si i několik dobrých příležitostí. Tu největší měl v 57. minutě Chalupný, když po kombinaci s Robertem Šimanovským, postupoval zcela sám na brankáře domácích, ale ten bohužel jeho střelu vyškrábl na roh. Pěknou příležitost měl i Radim šiška, ale i jeho střela byla tečována na rohový kop. Dále jsme pokračovali v útočné aktivitě bez kýženého efektu, naopak domácím stačilo držet, pro ně lichotivý, výsledek. Na nepohledný fotbal se nevydržel dívat ani hlavní rozhodčí a s prvními údery dešťových kapek pro nás jeden z nepovedených zápasů ukončil.

Slovo trenéra:
Do utkání jsme vstoupili nekoncentrovaní a kupili jsme trestuhodné chyby, po kterých soupeř pohodlně skóroval. Hráči jako by zapomněli, že hrajeme na hřišti jednoho z aspirantů na postup do krajského přeboru a velice málo mysleli na obranné povinnosti, takže často ponechávali Rudu Němce aby ukázal co umí. Ve druhém poločase se naše hra zlepšila, ale to již bylo pozdě na to, abychom s výsledkem něco udělali. Nezbývá než se důstojně rozloučit v posledním kole v utkání se Startem Luby a řádně se připravit na baráž.

Sestava: Němec, Šiška, Malík, Mourek, Šimáček (82. Heimlich), Lávička (70. Turek J.), Turek V., Vonášek, Chalupný, Švehla (45. Harenčák), Šimanovský (80. Bala)