Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Hory Matky Boží 11:0 (6:0)

9. Březen 2008 | Publikoval | V rubice Přáteláky

horyBranky: Brož 2, Chod 2, Chalupný, Turek V., Harenčák, Vonášek, Šimanovský, Švehla, Sova

Poslední přípravné utkání před ostrým startem, jsme sehráli s mužstvem okresního přeboru, Hory Matky Boží. Soupeř přijel oslaben o několik hráčů, kdežto naši kluci byli až na Zbyňka Malíka kompletní a také to bylo na hřišti znát. Od první minuty si kluci dělali na hřišti co chtěli a jedna hezká akce střídala druhou a postupem času úměrně narůstalo i skóre. Hosté se za celé utkání zmohli na jediný náznak střely a to ještě z uctivé 35 metrové vzdálenosti. Divákům se utkání muselo líbit a naše hráče snad dobře naladilo do těžkých záchranářských bojů v 1. A třídě.

Slovo trenéra: Od posledního utkání s průměrným mužstvem OP jsem očekával vyrovnanější partii, ale k té jsme nedali soupeři vůbec šanci. Myslím, že svým výkonem kluci potěšili, ale i pobavili diváky, kteří se na zápas sešli. Radpost mám z toho, že se nám vyprázdnila marodka a byli jsme téměř kompletní, ale i z předvedeného výkonu, ikdyž soupeř byl tentokráte opravdu slabý. V utkání jsem zkoušel eventuelní posilu z Horažďovic, Jirku Sovu, který ukázal, že fotbal umí a bude jen otázkou jednání jestli nám jej Horažďovice uvolní.

Sestava: Němec, Heimlich, Harenčák, Mourek, Chalupný, Sova, Šiška, Turek V., Lávička, Brož, Vonášek (do druhého poločasu přišli: Chod, Šimanovský, Švehla, Turek J., Šimáček)

Fotografie ze zápasu naleznete v naší galerii

Zápis je s 6 komentáři