Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Turnaj v Železné Rudě

28. Červenec 2008 | Publikoval | V rubice Přáteláky

V sobotu, 26. 7. 2008 jsme v rámci letní přípravy absolvovali fotbalový turnaj v Železné Rudě, kterého se spolu s námi účastnilo dalších pět mužstev: TJ Železná Ruda, Sp Vgg Rossstadt, Okula Nýrsko, Spartak – První chodská Klenčí, FK Krásná Studánka. Byli jsme rozděleni do dvou skupin po třech mužstvech, ve kterých se hrálo systémem každý s každým.
První utkání jsme sehráli proti domácímu mužstvu ze Železné Rudy, vstup byl povedený, když jsme již po 6 minutách vedli 3:0. Poté domácí snížili na 3:2, ale nám se povedlo jít opět na rozdíl dvou branek na 4:2, ale výpadkem v posledních minutách zápasu jsme přišli o vítězství, když domácí srovnali na konečných 4:4.
Branky v tomto utkání vstřelili: Šimanovský 2, Chod, Frýda
Druhé utkání jsme nastoupili proti týmu z Německa, Sp Vgg Ross. Začátek zápasu nám opět vyšel, ale tentokráte se soupeř nevzmohl k odporu a neměl ani tolik štěstí, jako předtím Železná Ruda, takže konečný výsledek se rovnal debaklu. Hattrickem se v tomto zápase blýskl kanonýr Šimanovský.
Branky: Šimanovský 3, Chod 2, Turek J, Bala, Šiška
Díky vysokému vítězství jsme jako vítěz skupiny postoupili do boje o celkové prvenství s vítězem druhé skupiny, Spartak – První chodská Klenčí. V tomto zápase jsme paradoxně v úvodu inkasovali my a tak již po první čtvrthodince bylo stanoveno konečné skóre zápasu 3:0 pro Klenčí.
Turnajová sestava:Doubek, Šiška, Malík, Turek J., Harenčák, Frýda, Brož, Turek V., Bala, Chod, Šimanovský
Nejlepším hráčem turnaje se stal zaslouženě Olda Chod a ve dvojici nejlepších střelců byl Robert Šimanovský.
Slovo trenéra:
Turnaj splnil očekávání a ve stávající sestavě jsme ani nemohli pomýšlet na lepší umístění. Odehráli jsme tři náročné zápasy v jedné sestavě, navíc nastoupili hráči, kteří s přípravou teprve začínají a byl to i jejich první letní kontakt s míčem. Opět jsme se nevyvarovali zbytečných chyb, které zkušený soupeř musí trestat. Doufám, že do příštího přátelského zápasu budu mít k dispozici i kluky, kteří nemohli nastoupit kvůli zranění.