Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

žáci: Žichovice – Hartmanice 3:0

8. Červen 2008 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání

Vše začalo před zápasem, kdy nám Denis Mašek zranil brankáře Josefa Špaňa a tak jsme si mysleli, že zůstaneme bez brankáře, ale Ladislav Míčka se nabídl, že nám zápas odchytá. V druhé půlce jsme vystřídaly brankáře, a místo Ládi jsme nasadili Marka Senfta.

V první polovině utkání to byl celkem vyrovnaný zápas, oba týmy se snažily skorovat, ale to Hartmanice netušily, že dáme v 55. minutě gól. Ladislav Míčka celému týmu vybojoval krásný míč, kde nahrál Denisu Maškovi a ten přenesl balon na útočníka Radka Šimiceho, který dal první gól. Nastává 60. minuta kde opět Ladislav Míčka vybojoval balon a nahrál Radkovi Šimicemu, který vykopl míč na branku a zajistil týmu vedoucí postavení 2:0.
Po 5. minutách známý Ladislav Míčka získal míč a poslal překrásnou nahrávku Denisu Maškovi, který jeho nahrávku zpracoval a padl další gól. K našemu vítězství nám také dopomohlo krásné počasí, které nám opravdu přálo výhru, která skončila 3:0.
Tímto skoré skončil zápas, který jsme vyhráli hlavně kvůli našemu trenérovy Karlovi Brožovi, který nás naučil víc než jsme očekávali. Přesto to nebyla lehká výhra.