Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Zimní soustředění v Plánici

11. Únor 2008 | Publikoval | V rubice Aktuality

olinekSoustředění byla jedna velká pr…:o)))

Ve dnech 8. – 10. 2. jsme se sešli v Plánici na soustředění A mužstva, které považuji za velice zdařilé. Už účast, když chyběl jen nemocný Robert Šimanovský a manželkou neuvolněný V. Turek, mě velice potěšila. Ještě více mě potěšil přístup všech hráčů, neboť všichni do jednoho dřeli velice poctivě a za všechny tři dny, jsem nezaznamenal ani jednu negativní reakci, či kázeňský přestupek. Z mého pohledu bylo toto soustředění jednoznačně nejzdařilejší ze všech, která jsem s mužstvem za poslední léta absolvoval.
V sobotu 9. 2. jsme si ze soustředění odskočili do Soběšic k přátelskému utkání s mužstvem SK Otava Katovice a i v tomto utkání kluci v souboji s vedoucím celkem jihočeské A třídy nezklamali a v zápase dvou rozdílných poločasů odremizovali 1:1.

SK Otava Katovice – TJ Žichovice 1:1 (1:0)

Favorizovaní domácí byli od úvodního hvizdu na nerovném terénu aktivnější a mnohem častěji ohrožovali R. Němce v naší bráně. Postupem času, ale hlavně až po vedoucí brance domácích, kterou vsítil Koblis ve 40. minutě, jsme hru vyrovnávali a zvláště v závěru druhého poločasu jsme to byli my, kdo tahal za delší konec. Ale bohužel jsme využili pouze jednu z našich šancí a to Oldou Chodem v 56. minutě, když ho pěkně uvolnil Petr Bala a on zakončil samostatný průnik střelou pozemi kolem brankáře domácích. Strhnout vítězství na naší stranu mohl J. Chalupný, ale z malého vápna mířil přes a tvrdou střelu F. Švehly katovický golman s námahou vytěsnil na roh. V průběhu celého utkání se hokejovým způsobem vystřídalo všech patnáct hráčů, kteří do Soběšic přijeli. V utkání se představila i naše první posila P. Vonášek, který na podzim hrál v barvách Sedlice jihočeskou 1.A třídu a svým výkonem přesvědčil, že fotbal opravdu umí a bude pro nás posilou.

Sestava: Němec, Heimlich, Mourek, Švehla, Malík, Šiška, Turek V., Lávička, Brož, Chod, Vonášek (střídalo se průběžně hokejově: Turek J., Bala, Šimáček, Chalupný, Harenčák)

Branku vstřelil Olda Chod

Fotografie ze soustředění naleznete v naší galerii