Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Chlumčamy – Žichovice 4:1 (1:0)

17. Květen 2009 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Branka: Olda Chod

Každá série má svůj konec a ta naše (čtyři vítězství v řadě venku) skončila v Chlumčanech.
Kdo viděl prvních třicet minut utkání nevěřil by konečnému výsledku, ale fotbal se hraje minut devadesát a nám bohužel po soupeřově brance začala váznout kombinace a soupeř byl u všeho najednou o krok dříve, navíc nám nevycházely ani brejky a standartní situace jsme taktéž nezvládli.
Do utkání jsme vstoupili velice aktivně a nutili jsme domácí k chybám, bohužel jsme je netrestali, naopak domácí se po brejku do otevřené obrany nemílili a ve 35. minutě trestali. I vstup do poločasu druhého jsme měli vydařený, ale bohužel bez brankového efektu. Naopak soupeř opět svoji příležitost bezpečně proměnil. Po další chybě v obraně pak trestal ještě jednou a když už nás Olda Chod dostal do hry svou brankou v 68. minutě přišla další hrubka a trest domácích a branka na konečných 4:1
Slovo trenéra: utkání jsme začali velice aktivně, ale bohužel jsme nevyužili svoje příležitosti a když soupeř potrestal naši chybu odpadli jsme jak herně tak fyzicky čehož domácí využili a tvrdě nás potrestali. Přes prohru bych chtěl pochválit trojici rozhodčích v čele s panem Jurčíkem.

Fotky ze zápasu jako vždy naleznete v naší Galerii