Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Horní Bříza – Žichovice 4:1 (2:1)

31. Květen 2009 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Branka: Olda Chod
Po výhře doma s Křimicemi jsme odjížděli na trávník vedoucí H.Břízy sice povzbuzeni domácí remízou s tímto soupeřem, ale přesto s respektem, který tento soupeř vzbuzoval.
Utkání jsme začali s defenzivní taktikou, když v útoku nastoupil pouze navrátilec Olda Chod a nutno dodat, že jsme bez problémů přežili úvodní nástup domácích bez jakékoliv újmy. Ba naopak, při jednom našem brejku domácí hráč zahrál v šestnátce rukou a musel být rád, že zůstala skryta před zraky rozhodčího. Domácí pak nadále hledali cestu do naší dobře organizované obrany a když už se zdálo, že se jim to nemůže zdařit, přišla drobná chybička v krytí a hornobřízští ji okamžitě využili ke vstřelení vedoucí branky. To běžela 26. minuta utkání. Když domácí využili i druhé okénko v naší defenzivě, nevypadalo to s našimi nadějemi nijak růžově. Naštěstí pro nás v poslední minutě první půle byl v brejku faulován David Greiner a Olda Chod bezpečně proměnil penaltu a tak se odcházelo do kabin s přijatelným skóre 2:1.

Poločas druhý jsme zahájili jako první, ale přece jenom s vědomím, že chceme li bodovat, musíme dát gól a to bylo možná rozhodující ve vývoji utkání. Domácí využívali naší snahy o větší ofenzivu a tak se častěji dostávali k naší brance a při jejich kvalitě bylo jen otázkou času, kdy využijí nějakou možnost ke skórování. To se jim povedlo v 58.minutě a pak ještě jednou v minutě 69., čímž stanovili konečný výsledek utkání, v němž naprosto zaslouženě vyhrálo lepší mužstvo a výsledek odpovídá poměru sil na hřišti.

Slovo trenéra: Domácí vyhráli naprosto zaslouženě a potvrdili, že jsou nejlepším mužstvem soutěže. My jsme sice dodrželi stanovenou taktiku, ale drobnými chybičkami jsme jim úlohu favorita usnadnili. Kéž by porážka byla ponaučením do derby, ve kterém chceme proti favorizované Sušici uspět. Rád bych tímto pozval všechny naše fanoušky, aby nás přišli podpořit !!!!
Sestava: Němec, Brož, Šimáček, Malík, Frýzek, Malý, Šiška, Greiner, Hájek, Beneš, Chod (Švehla, Pařízek, Jeřábek )

Fotky od paní Gaučové naleznete v naší Galerii

Zápis je s jedním komentářem