Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – FK Sušice 3 : 3

24. Říjen 2009 | Publikoval | V rubice Odehrané zápasy

Mimořádně v pátek jsme přivítali zkušené mužstvo Popelovců. Za pěkného podzimního počasí se torzo gardy sešikovalo do sestavy 1-3-4-1. Nezvykle moc místa a kvalita soupeře nám dávaly šance jako těm u Bílé Hory.

První minuty to potvrzovaly. Balet se hledal a často v přihrávkách chyboval. Zato soupeř se rozjel ihned na plné obrátky. Především jeho záloha nám zatápěla. Krásně rozebraná obrana zírala na míč v naší síti. 0 : 1 V hlavách nám běhaly myšlenky jako: “To bude darda”, ” To se budou Honzové chechtat” atd. Zvedli jsme hlavy a chtěli si aspoň zahrát. Tato snaha vyústila v Guliho (brankářská posila z “A” do pole) průnik. Zakončil ho střelou z velkého úhlu. 1 : 1 Hosté nadále měli více ze hry. Jejich útoky byly vražedné. My odolávali jen tak, tak. Jediného útočníka Rychlonožku naštěstí doplnil půjčený hráč hostů Hanus. Jejich obrana byla zranitelná. Několikrát jsme soupeřovic bránu ohrozili. To soupeř ohrožoval neustále. Jeden jejich centr přeletěl zleva vápno a úplně volný útočník uklidil míč do prázdné brány. 1 : 2 Za tohoto stavu ukončil rozhodčí Mariášník (bolavé oko – prý doma neuklidil) poločas.

Do 2. půle jsme vstoupili aktivně. Přesto se Guli ptal: “Jak Vás to může bavit, když si nenahráváte?” a přihrál protihráči. Snažili jsme se kombinovat. Po pár přihrávkách byl vyslán vpřed Rychlonožka. Zatáhl míč k lajně a přihrál před bránu. Posila Hanus se nemýlil. 2 : 2 To se hostům nelíbilo a pěkně nás honili. Přišel jejich útok po pravé straně a centr do malého vápna. Míč míjí hlavy věží Hanuse a Miloše. Končí na hlavě stojícího stejně vysokého útočníka. 2 : 3 Obraz hry se nezměnil. Jen stále nespokojený Rychlonožka – “Nikdo mi pořádně nepřihraje” – měl kupodivu 2 gólové nahrávky. Tou druhou opět oslovil Hanuse. 3 : 3 Před koncem zkráceného utkání, bo jsme začali pozdě a áčku začínal trénink, Mariášník odpískal první faul. Hosté z přímého kopu neskórovali. Tak jsme se rozešli smírně 3 : 3.

Slušně hrané utkání s velice silným, ale férovým soupeřem. Hosté za dobrotu, půjčení 11-tého hráče, byli potrestání 2-ma jeho góly. Potvrdilo se, že i v malém počtu dokážeme hrát. Příště, 7.11. ve 14:00, hostíme v posledním letošním zápase Horažďovice. Po skončení nás čeká dokopná.

Sestava: Eigner; Javorský, Šuba J. st., Brzák; Čech, Kolařík, Král, Sládek; Šumpík; host Hanus.