Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Pačejov – TJ Žichovice 0:0

20. Září 2009 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Rozhodčí: Krauz – Klik, Král; ŽK: 5:2; diváků: 150

Žichovičtí po třech remízách v řadě chtěli v Pačejově bodovat naplno, ale body se opět dělily a blíže k vítězství měli hráči domácího Sokola. Hosté byli častěji u míče, jejich kombinacím však scházela jednoduchost a také zakončení. Naopak přímočaré brejky domácích byly mnohem nebezpečnější. Hrálo se ve slušném tempu a nebyla nouze o tvrdé zákroky, hlavně ze strany domácího celku. Jako první zahrozili hosté. Kája Brož se v desáté minutě vřítil do šestnáctky Pačejova, jeho střelu ovšem zastavila tyč Kalčíkovy branky. Domácí se dostali ke slovu až po půlhodině hry a hned to stálo za to. Po pěkné akci se dostal ke střele V. Brůha, ale Němec jeho pokus vyškrábl na roh. Zanedlouho po dalším brejku domácí zahrávali rohový kop. Na ránu A. Brůhy byl však Ruda Němec opět připraven. Na druhé straně kontroval střelou země – vzduch Jarda Malý, Kalčík v domácí brance efektně vyrazil na roh. Do konce první půle hrozili už jen domácí. Nejprve Pišta Lávička pěkně vysunul Hlaváče, který na výborně chytajícího Němce recept nenašel. Těsně před odchodem do kabin se po rohovém kopu trefil hlavou domácí Němec, branka však pro faul nemohla být uznána.

Druhý poločas otevřel dalekonosným střeleckým pokusem Jarda Malý, ale Kalčík bez problémů kryl. Hosté opět složitě kombinovali a ještě složitěji zakončovali, domácí podnikali nebezpečné výpady proti Němcově brance. Ruda však měl zavřeno a nepřišel si na něj ani v 67. minutě v dobré příležitosti domácí Kolařík. Na druhé straně si s ranou Malíka poradil Kalčík, trestný kop Šišky letěl mimo tyče a nepřesný byl i pokus střídajícího Pillera. Běžela poslední minuta zápasu když rozhodčí Krauz přehlédl na polovině hřiště faul na davida Greinera. Následný brejk domácí zakončili střelou nad a zajímavé utkání tak skončilo remízou 0:0.

Sestava Žichovic: Němec – Malý, Harenčák, Frýzek, Brož – Greiner, Šimáček, Šiška, Hájek – Malík (Švehla), Chod (Piller).

Zápis je s jedním komentářem