Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Klatovy B 5:0 (1:0)

11. Říjen 2009 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Branky: 41. Chod, 47. vlastní (Hromada), 55. Šimáček, 78. Švehla, 90. Jeřábek. Rozhodčí: Ing. Orálek. ŽK: 0:0, ČK: 0:0. Diváků: 92.
Domácí po výhře v Mochtíně chtěli potvrdit zisk bodů zvenku v dalším zápase s posledním celkem soutěže, rezervou Klatov. Žichovice doma letos vyhráli poprvé a naposledy v prvním kole s celkem Měčína a od té doby se ze žichovického stadionu body odvážely. Přestože měli domácí fotbalisté zápas vcelku pod kontrolou, po první půli to rozhodně na populárního „bůra“ nevypadalo.

Domácí chtěli rychle vstřelit uklidňující gól, ale pozorně bránící Klatovy je do šancí moc nepouštěli. Na vině byla i nepřesná a komplikovaná finální fáze žichovických fotbalistů. Hostující brankář musel zasahovat při Chodově hlavičce a zanedlouho mířil Brož po své akci těsně vedle. Když to nešlo zblízka, domácí to zkoušeli střelami z dálky. Ale pěknou ránu Brože vyrazil brankář Herman na roh a stejně to dopadlo i s trestným kopem Greinera. Ve 41. minutě rozehrál Greiner rohový kop na přední tyč a Olda Chod hlavou překonal hostujícího gólmana.
Úvod druhé půle se domácím nadmíru povedl. Ve 47. minutě utekl Šiška a jeho přihrávku na Šimáčka si hostující Hromada srazil do sítě. Třetí branku přidal po dalším brejku a samostatném úniku Jirka Šimáček. Hosté po třetí inkasované brance hru otevřeli a do té doby nudícího se Sládka začali zaměstnávat. Dvakrát mířili vedle po standardních situacích, skákavou střelu Popelky Sládek s problémy vyrazil a po ráně Krause do břevna se třese branka ještě teď. Ovšem v 78. minutě po dalším brejku chladnokrevně zakončil Švehla. Další velké šance zahodili Šiška, Chod, dvakrát Turek a dvakrát střídající Jeřábek, který výsledek pečetil v poslední minutě střetnutí po pěkné přihrávce Choda.
Sestava: Sládek – Harenčák, Frýzek, Švehla, Greiner (70. Jeřábek) – Piller (75. Bala), Šiška, Šimáček, Pařízek (60. Turek) – Chod, Brož (46. Trubač).

Zápis je s 3 komentáři