Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Dlouhá Ves 0:3 (0:1)

13. Září 2009 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 28. Rovňanová, 60. Matějka, 65. Adrie

Čekání na první vstřelený podzimní gól žichovických žáků stále pokračuje. První poločas nabídl v poli vyrovnanou podívanou, na gólové příležitosti i branky však vyhráli hosté. Domácí brankář Senft ale držel dobrými zákroky šance svého týmu na dobrý výsledek. Ani domácí však nebyli úplně bez možností skórovat. Hlavně akce po ose Chaluš – Krejčí – M. Pena, kterou posledně jmenovaný zakončil střelou těsně vedle po gólu volala. Zaslouženého vedení se hosté dočkali ve 28. minutě, když rychlý protiútok proměnila ve vedoucí branku Rovňanová. Zbytek poločasu domácí dohrávali chaoticky, hosté však již další branky nepřidali.

Ve druhém poločase už dlouhovesští dominovali a zaslouženě přidali v 60. minutě díky Matějkovi druhý gól. Zdramatizovat zápas mohl domácí David Krejčí, ale svůj samostatný únik zakončil bombou do tyče a Adam Pena se k dorážce nedostal. Třetí hřebík do domácí rakve tak zatloukl v 65. minutě po rohovém kopu skákavou střelou hostující Adrie.

Sestava: Senft – Barborka, Štěch, Chaluš, Špaňo – Hozmanová, M. Pena, J. Krejčí, Dvořáková – Tábor, D. Krejčí (Pšeňáková, A. Pena).