Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – Sokol Hartmanice 0:4 (0:2)

25. Říjen 2009 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 30. Vlasák, 31. Zetocha, 59. a 67. Šimek.ŽK: 0:2, ČK: 0:0. Rozhodčí: Holeček. Diváků: 30.

Domácí sehráli s vedoucím celkem soutěže dobrou partii a i přes čtyřgólovou prohru nedali fyzicky vyspělejšímu soupeři nic zadarmo. Hosté byli od začátku aktivnější, měli míč častěji na svých kopačkách, ale domácí defenziva pracovala spolehlivě a co prošlo pochytal Adam Pena, který výborným způsobem zastoupil tradiční jedničku domácích Marka Senfta. I s pomocí brankové konstrukce. Jen tak dál, Adame! Domácí se spoléhali na brejkového Davida Krejčího, jenže hostující obrana mu toho moc nedovolila. O  zápase se rozhodlo v rozmezí 30. a 31. minuty. Hartmaničtí postupem času zpřesnili přihrávky a koncem první půle začali domácí přehrávat. První branku hostů vstřelil hlavou po pěkné křídelní akci Vlasák  hned za minutu se po zaváhání Míry Peny trefil z vápna Zetocha.

Ve druhém poločase hráli domácí aktivněji a hrozili hlavně ze standardních situací, které dobře zahrával Míra Pena. Bohužel, Chaluš ani David Krejčí nebyli dost důrazní a nedostatečně sledovali nejistého hostujícího brankáře. Hartmanice byli i ve druhém poločase lepším týmem a zaslouženě přidali z dalších šancí třetí a čtvrtou branku, když se trefil dvakrát Šimek. Za domácí mohl v poslední minutě korigovat z penalty za ruku soupeře Míra Pena, ale mířil vedle. I přes čtyřgólovou prohru patří žichovickým pochvala, neboť zápas se silným soupeřem “odjezdili” na hranici svých možností.

Sestava: A. Pena – Štěch, Barborka, M. Pena, M. Miroš – Hozmanová, Chaluš, Tábor, Dvořáková – D. Krejčí, F. Pavlík (Pšenáková, M. Špaňo, P. Miroš, Řánek).