Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

TJ Žichovice – TJ Sokol Nezamyslice 2:1 (1:1)

4. Říjen 2009 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 12. Šatra – 8. Štěch, 37. Pšenáková. ŽK: 0:0, ČK: 0:0. Rozhodčí: Kulík. Diváků: 20.
Domácí v dalším kole okresního přeboru žáků přivítali tradičního soupeře z Nezamyslic a díky bojovnému výkonu vrátili hostům prohru z prvního kola. Do derby Žichovice vlétly a po šancích D. Krejčího a Dvořákové se v 8. minutě ujaly vedení, když odražený míč po rohovém kopu napálil do sítě Martin Štěch. Další velkou šanci zavraždil Míra Pena a tak hosté z ničeho nic potrestali domácí vyrovnáním. To nejnebezpečnější hráč hostů Šatra ve 12. minutě prokličkoval vápnem domácích a prostřelil Senfta. Domácí znervózněli. Dál se sice hrálo na polovině hostů, ale žichovičtí ostřelovali hostujícího gólmana hlavně z dálky. Na druhé straně zaměstnával domácí obránce rychlonohý Šatra.
Vstup do druhého poločasu měli domácí perfektní. Ve 37. minutě pěkný centr kapitána Krejčího propasírovala do sítě Andrejka Pšenáková. Byla to branka vítězná a v tomto zápase i poslední. Žichovice stupňovaly svůj tlak, ale David Krejčí opět ve stoprocentní šanci minul, a tutovku Tábora vykopla hostující obránkyně z prázdné branky do bezpečí. Žalostná koncovka trápí Žichovice celý podzim a nejinak tomu bylo i tentokrát. Naštěstí okénka v domácí obraně hosté nedokázali potrestat a tak žichovičtí mohli po dlouhé době slavit vítězným pokřikem.
Sestava: Senft – Štěch, Barborka, J. Krejčí, M. Miroš, M. Špaňo, M. Pena, Chaluš, Dvořáková, D. Krejčí, Tábor (A. Pena, P. Miroš, Pšenáková, F. Pavlík, Řánek).