Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Vyjádření výboru oddílu kopané k anonymním příspěvkům

19. Duben 2009 | Publikoval | V rubice Aktuality

Velké úspěchy fotbalu v Žichovicích nastaly počátkem tohoto tisíciletí. Do té doby se zde hrály převážně nižší soutěže bez mládežnických týmů. V této době se změnilo vedení. Přišel vedoucí “A” týmu Milan Koželuh a později i trenér Luboš Vašica. Došlo k oživení fotbalu. Nelze opomenout úlohu manažera Jiřího Říhy, který sehnal dostatek financí na obměnu kádru. V roce 2004 postoupil “A” tým do do 1. B třídy. V roce 2005 k týmu nastoupil nový trenér Jan Sležek a posléze Josef Chalupný, který jej převzal na jaře 2006.Proč toto uvádíme? Protože si myslíme, že za prvotním úspěchem novodobého fotbau v Žichovicích stojí tito jmenovaní a samozřejmě i řada bezejmených funkcionářů. Například byl založan “B” tým, dorost i žáci.

Vroce 2007 vybojoval “A” tým postup do 1. A třídy, což je největší úspěch našeho fotbalu.

Pokud se jedná o osobu trenéra pana Chalupného – tento se stará o chod “A” týmu po trenérské stránce. Ve spolupráci s výborem doplňuje hráčský kádr. Při svém příchodu měl již na čem stavět. Například dosud jsou členy týmu Ruda Němec, Olda Chod, Robert Šimanovský, Radim Šiška, Petr Lávička, Jiří Šimáček, Karel Brož aj.

Nevíme z jakých zdrojů čerpají dopisovatelé kritizující práci výboru, ale myslíme si, že výbor není tak neschopný, jak o nás píší. Rozpočet oddílu činí min. 350.000,- Kč/ rok. Doposud je vždy sehnal a všestraně zabezpečil činnost oddílu.

Nechápeme výtky směřující k životnímu výročí trenéra Josefa Chalupného. Rozhodli jsme se předem neblahopřát a oslavu uskutečnit při dalším domácím utkání. Trenér si oslavu před veřejností zaslouží.

Nehodláme dál komentovat připomínky dopisovatelů, kteří nejsou schopni se pod svůj názor podepsat a problémy řešit jako civilizovaní lidé.

Přejeme všem hodně sportovních úspěchů.

Zápis je s 2 komentáři