Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Losiná 1:1 (0:1)

11. Září 2009 | Publikoval | V rubice Mistráky

Domácí začali vlažně stejně jako v minulém utkání. Hosté potvrdili pověst brejkového mužstva, nikam se nehrnuli a čekali na svou šanci. Proto se dlouho před brankami nedělo nic zajímavého. To platilo do 27. minuty, když pěknou křižnou střelou překonal Rudu Němce v domácí brance hostující Hajšman.
Druhý poločas přinesl divákům mnohem záživnější podívanou. Žichovičtí začali mnohem aktivněji a s postupujícím časem se čím dál více tlačili před hostující branku.
Dlouho se však přes dobrou obranu Losiné nemohli prosadit. Švehlovu prudkou střelu vyrazil hostující brankář, Olda Chod mířil po centru Malého hlavou mimo tři tyče. Hosté byli mnohem nebezpečnější. Hajšman prošel s míčem téměř celé hřiště, obešel i gólmana Němce, ale z malého vápna napálil míč do břevna. O chvilku později ještě Ruda Němec vychytal ve stoprocentní šanci hostujícího Fremra. Hrálo se poměrně tvrdě, na což hosté v závěru doplatili dvěma vyloučeními. První karta byla za nesportovní chování a byla velmi přísná. Vyrovnání se domácí dočkali v 77. minutě. Olda Chod vybojoval na šestnáctce hostů míč, posunul na Jardu Malého, jehož přesnou přihrávku proměnil vyrovnání Jirka Frýzek. Žichovičtí mohli v závěru strhnout vítězství na svoji stranu, ale po Frýzkově centru mířil Malík do břevna a dorážka Choda se do Kreuzmanovy branky nevešla.

Branky: 77. Frýzek – 27. Hajšman
Diváků: 80
Karty: čk: 0:2
Rozhodčí: Konig – Čermák, Komanec.

Sestava Žichovic: Němec – Šimáček, Harenčák, Švehla, Frýzek – Malý, Šiška, Malík, Brož – Greiner (Piller), Hájek (Chod).