Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Žichovice – Měčín 2:0 (0:0)

23. Srpen 2009 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

První utkání nového ročníku svedlo dohromady nováčky, ovšem každý z nich přišel jiného pólu soutěží. Domácí, kteří vstoupili do soutěže bez posil, oslabeni odchodem několika borců ze základní sestavy, byli sice od první minuty o poznání aktivnější, ale hosté se velice obětavě bránili,  i když občas za hranicí tvrdosti, což jim velice slabý rozhodčí Lanči trpěl. Ten jim odpustil i penaltu za faul brankaře na pronikajícího Choda a tak se odcházelo do kabin za nerozhodného stavu.

I poločas druhý začal tlakem, který začínal být stále větší, ale obětaví hosté se drželi a odolali i ve chíli, když zmateně pískající sudí  vytahl zákrok hostujícího obránce rukou z hloubky šestnáctky mimo velký čtverec  Měčína. (zajímavé je, že hostující obránce zůstel po zákroku rukou ležet dva metry ve vápně a to postupoval směrem od své svatyně)Trápení domácích ukončil až Zbyněk Malík, když chladnokrevně uklidil míč k levé tyči po závaru jenž následoval po průniku Radima Šišky po levé straně.To běžela 60. minuta utkání. V sedmdesáté minutě rozjásal skvělé fanoušky podruhé Fanda Koler Švehla, když hlavou po rohu Malého vymetl zadní roh měčínské branky. Pak ještě stačil hostující kapitán faulovat ze zadu samostatně unikajícího Grainera na hranici šestnáctky, za což uviděl kartu červenou a tak projevil naplno svou ubohost a na našeho hráče za dozoru rozhodčího plivl. Zbytek utkání se dohrál bez emocí a kluci nedovolili hostům pomyslet na zvrat.

sestava: Němec, Harenčák, Švehla, Frýzek, Brož, Šiška, Malý, Malík, Hájek, Greiner, Chod (Šimáček, Dvořák, Piler)

slovo trenéra: Kluci zahráli přesně tak jak jsme se dohodli.Trpělivě atakovali soupeřovu branku a tak zákonitě musel po trvalém tlaku přijít úspěch.Hosté se ukázali jako obětavě bojující tým, někdy však přeháněli svoji tvrdost. Potěšitelné je, že obrana nedovolila hostům ani jednu gólovku. Utkání se nepovedlo sudímu, ale každý má nárok na slabší chvilku.

Zápis je s 3 komentáři