Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Blovice – Žichovice 6:0 (0:0)

14. Červen 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Krutou porážku v utkání dvou rozdílných poločasů jsme si odvezli z Blovic.

Poločas první se hrál za mírné převahy domácích, ale bez vyložených šancí na obou stranách. Když už se něco naskytlo, předvedli se brakáři obou týmů. Z naší strany se v dobrých pozicích objevil dvakrát výborně hrající Frýzek a pak ještě Šimáček a se zraněním hrající Chod.

Poločas druhý byla z naší strany katastrofa a po dvou brankách v prvních dvou minutách druhé půle bylo vymalováno a domácí si hráli co chtěli. Jakás taká naděje svitla za stavu tři nula, ale branka Šimáčka po příhře Frýzka nebyla uznána pro ofside. Pak jsme se odevzdali na milost domácích střelců a zbytečně jsme nechali Guliho ‘vykrvácet”.

sestava:Sládek, Šiška, Trubač, Mourek, Štěpán, Švehla, Frýzek, Beneš, Brož, Chod, Šimáček, (Hájek, Bala)
slovo trenéra: Bohužel v utkání jsme nevydrželi při stanovené taktice a po výborné první půli jsme shořeli jak papír. Přes prohru musím pochválit rozhodčí za výborný výkon. Prohrou jsme si zavařili a bude moc těžké vyhnout se sestupu.
Po delší úvaze a ve snaza zachránit 1.B třídu i pro příští rok jsem se rozhodl odstoupit již po tomto utkání z funkce trenéra a přepustit místo Lukáši Mourkovi. který kluky perfektně zná a věřím, že je namotivuje do utkání tak, aby se v Žichvicích hrála 1.B.třída i v roce příštím. Určitě budu držet palce!!!!