Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Dětská hřiště Blue Rabbit

21. Červen 2010 | Publikoval | V rubice Uncategorized

V době prázdnin je více než složité zabavit malé děti, aby nezlobili nebo vás nerušili při své práci. Dětská hřiště nejsou vždy to nejčistší prostředí pro vaše děti a ne vždy jsou v blízkosti vašeho domova. To ale už nemusí být problém, protože dětská hřiště Blue Rabbit jsou cenově dostupná a dětem přinesou zábavy na dlouhé hodiny a přitom mohou být doma v bezpečí na zahradě vašeho domu.

Nejlepší na dětských hřištích je to, že si je můžete sestavit dle vás nebo vašich dětí, představte si hřiště jako lego. Můžete si objednat dětský domeček nebo houpačky či skluzavky a mnoho dalšího, všechno buď samostatně nebo si můžete koupit jen jednotlivé části a ty si sestavit podle sebe, nebo podle přání vašich dětí. Zábavu si tak užije včetně dětí i tatínek při skládání, postavit takové hřiště je jednoduché a zvládne ho každý kdo je alespoň drobet manuálně zručný. Jednotlivé části hřiště se na sebe dají navazovat a utvořit tak kompletní dětské hřiště podle vašich představ. A pokud budete chtít hřiště poději rozšířit, nic vás v tom nebrání, stačí dokoupit další díl a přimontovat ho do již hotové sestavy.

Mojí zahradu nejprve zdobila pouze tato dětská houpačka, nyní jsme ji rozšířil o zahradní domek a děti už doma prosí abych jim dokoupil ještě skluzavku, takže mám již vymyšlený dárek na vánoce.