Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Klatovy : Žichovice 3 : 3 (1 : 1)

17. Květen 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Bez sedmi hráčů základu ( Němec, Trubač, Beneš, Mourek, Frýzek, Šimáček, Malík), ale s obrovskou vůlí a chutí poprat se o body jsme nastoupili v Klatovech proti posílené klatovské rezervě a vůbec to nevypadalo, že hraje ¨’blbej s pitomým”. Domácí byli častěji na míči a vypracovali si několik pěkných pozic, ale bez efektu neboť v naší bráně byl výborný Guli. Ani my jsme nezůstali bez šancí,ale koncovka je i náš problém který nás drží u dna.Přesto jsme šli do vedení když náš nejlepší hráč dne Olda Chod přečetl malou domů a nekompromisně propálil Rišku v brance Klatov.A nemuselo zůstat jen u toho, ale Víťa Hájek řešil samostatný nájezd přihrávkou Ferymu Švehlovi a ten v ideální pozici mířil vedle. Poté domácí několikrát zahrozili, aby pak srovnali do kabin po naší chybce v defenzivě.

Do polpočasu druhého vstoupili lépe domácí a nechytatelnou bombou šli do vedení. To nejlepší však přišlo před koncem ,když jsme přestávali doufat v body, vymetl Olda Chod dvakrát po sobě jako přes kopírák šibenici domácí branky a rázem jsme byli na bodech. Bohužel těsně před koncem odpískal jinak vynikající rozhodčí Škarda hodně přísnou penaltu a tu domácí proměnili. Sobě moc neppomohli a nás přilepili ke dnu tabulky.

sestava: Sládek, Malý, Šiška, Kubeček, Turek, Hájek, Jelen, Pařízek, Švehla, Chod, Brož. od 45. Šumpík 88. Mourek připraven Jeřábek

slovo trenéra: Pěkné pohledné utkání ve kterém byli domácí lepší, (kolikrát už jsme my přišli o body i když jsme byli herně lepší)ale body zachránili z více než přísné penelty.Kluci tentokráte makali a zaslouží všichni pochvalu. Super výkon předvedli Guli a Choďák velký dík patří též Láďovi Šumpajzovi ,že nás opět nenechal veštychu. Rád jsem uvítal i Jirku Beneše který předvedl, že je obojživelník dobrý pocit mám z návratu UK Karla.