Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Losiná – Žichovice 4:1 (4:0)

11. Duben 2010 | Publikoval | V rubice Áčko, Mistráky

Jako noc a den muselo působit naše vystoupení v dalším kole mistrovských soutěží. Jestliže po poločase prvním mohli domácí fanoušci očekávat klidně i desítku v naší síti, tak po skončení půle druhé museli být rádi, že body zůstaly doma.

Do utkání jsme po zmatcích v organizaci odjezdu nastoupili v deseti a od samého začátku jsme kupili chybu na chybu. První branku jsme soupeři připravili sami, druhá padla po jasném ofsajdu a další byly s naší notnou asistencí. Na straně druhé jsme si vytvořili jednu tutovou a asi tři slušné příležitosti ke skorování. Obrat nastal s příchdem Jirky Turka (obětavě přijel na zavolanou).

Poločas druhý už to byly Žichovice tak jak mají být.Všichni beze zbytku bojovali a po krásných akcích se rodily šance jedna za druhou. Bohužel na rozdíl od soupeře jsme ani ty nejvyloženější neproměnili. Domácí se za celý druhý poločas nedostali ani k jediné kloudné šanci o které by se dalo hovořit jako o golové. Když už se zdálo, že si losinský brankař udrží čisté konto zatočil Víťa Hájek roh přímo do sítě a alespoň částečně upravil hrůzně vyhlížející vysledek.

Z pohledu trenéra mě po hrůzném prvním poločase potěšil výkon v půli druhé a věřím, že nás to zvedne z latergie která v mužstvu panovala. Mrzí mě zranění Lukáše Mourka a neúčast několika hráčů na nichž jsme v minulosti stavěli. Věřím, že mančaftu pomůže návrat Jirky Šímy a že se uzdraví Karel Brož a Fery Švehla, že zranění Lukáše Mourka nebude vážné, že Olda Chod najde opět chuť do fotbalu stejně jako Jirka Turek. Těším se, že se v mužstu objeví avízovaný Jirka Jelen. Hlavně si přeji ,aby se vrátila pohoda jak do kabiny, tak do hlediště a do realizačního týmu. Bez toho fotbal není krásný!

Sestava: Sládek, Malík, Mourek, Malý, Pařízek, Frýzek, Bala, Hájek, Šiška, Beneš, Turek
střídal: Jeřábek

Zápis je s jedním komentářem