Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

OH – Vancouver 2010

6. Únor 2010 | Publikoval | V rubice Uncategorized

Začátek fotbalové sezóny je jednoznačně pro Žichovický fotbalový klub důležitý. Ovšem přes všechny ty úvodní starosti nesmíme opomenout podpořit (minimálně pasivním sledováním TV přenosů u piva na hřišti samozřejmě) české sportovce na Olympijských hrách v Kanadě.

Kanadští novináři a reportéři nepočítají s tím, že se český hokejový tým dostane do finále, dokonce ani nás nezařadili mezi TOP 10 adeptů na úspěch v hokeji na OH 2010. Ovšem slovenský olympijský tým v této top desítce je. Kanaďané dělají jako kdyby nevěděli čeho jsou Češi v hokeji schopní. Nejen fotbal je náš srdeční sport a tak držme palce nejen hokejistů, ale také všem ostatním sportovcům, kteří reprezentují Českou Republiku na letošních zimních Olympijských hrách. Ještě dodám, že zahájení OH bude v pátek 12. únor od 18:00 hodin kanadského času. Z pohledu české republiky bude zahájení ve 3:00 ráno v sobotu 13. února 2010 ( z důvodu 9 hodinového časového posunu).

Na odkazu níže naleznete plán města Vancouver a rozložení jednotlivých sportovišť včetně několika fotek a dalších zajímavých informací.
http://sport.idnes.cz/specialni-priloha.asp?y=sporty/zoh-vancouver-2010.htm