Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Kašperské Hory – SG Žichovice 4 : 1

24. Duben 2010 | Publikoval | V rubice Stará garda

V Pá 23.4. jsme s obavami o počet gardistů odjížděli do nového prostředí – Kašperských Hor. V dresech s Bernardem na hrudi nastoupilo na širokou a  dlouhou trávu nečekaných 14 baleťáků.

Obranu posílil Fanda Jána – rozehrání se před “B” a František Schainost – Slávista. Zálohu vystužil Libor Koláček a údernou sílu útoku umocnil 3 měsíce nehrající a před “A” se rozehrávající Kája Piler.

Úvod zápasu patřil nám. Krásně jsme si nahrávali a drželi “zadek”. Chybičkou na kráse byly přihrávky na brankáře Radka. Ten vícekrát perfektní příhrou (odkopem) na protihráče vyzýval soupeře k souboji 1 na 1. Dvě tutovky soupeř nevyužil. Pak jsme začali střídat a více útočit. Tak se stalo, že v předu byli 4 útočníci a nikdo nebyl na předstoperu! Kašperští toho plně využili. Dvěma góly uzavřeli účet poločasu 2:0.

Druhou půli jsme začali opět dobře, ale nesehranost a hlavně kondička udělaly své. Sice jsme stále útočili, ale také zbytečně ztráceli míče ve středu a tak rychlé protihráče obrana chytala až v “pátek”. A dostali jsme třetí branku. To podnítilo Káju, který si 5x vyzkoušel střelbu ze střední vzdálenosti. Jen jednou však rozvlnil síť a to ještě boční. Když byl parádní ulicí vyslán Rychlonožka sám před brankáře a z možností: levá – prázdno, pravá – prázdno si vybral střed, kde stál brankář, tak to vypadalo, že gól nedáme. Pak však přišel centr od Libora na Fandu a ten se nemýlil (1. gardistický gól bude drahý). 3:1 Sluníčko zčalo zapadat a už jsme se viděli v šatně. V tom se v naší 16-ce ozvalo “plesk”. To Šváca zasmečoval na roh. Proměněnou penaltou vyhráli Kašperští 4:1.

Při loučení domácí poudali: ” Prvních 20 minut to vypadalo, že jich dostaneme 10.” Při prvním hledání příčin porážky to znělo podvědomě. Velké hřiště, vysoká tráva a lehký až měkký míč. Pak zvítězil zdravý rozum – byli fotbalovější, pěkně sehraní a nám chyběla fyzička. Přesto jsme si zahráli a od Bernarda pivečko dostali. Příště – 7.5. v 17:00 doma s Plánicí – to bude lepší! Přijďte se podívat.

Sestava : Šatra Radek; Švarc Petr, Šuba Jaroslav st., Schainost František, Brzák Miloš (Jána František); Koláček Libor, Kolařík Petr, Javorský Luboš, Král Josef (Šumpík Ladislav); Míka Jan a Piler Karel (Jedlička Dalibor).