Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Luby – SG Žichovice 3 : 3

22. Září 2010 | Publikoval | V rubice Stará garda

V pátek 17.9. jsme zajeli k novému soupeři do Lub. Nic jsme o něm nevěděli. Naposledy s nimi, před mnoha lety, hrála “Červená” a dostala 10 kousků. To jsme nechtěli opakovat, ale sešlo se nás jen 11 statečných.

Naši svatyni poprvé hájil Štěpán Doubek a záloze vypomohl Fanda Jána. I v 11-ti (z toho jeden s horečkou) jsme zahájili aktivně. Hráli jsme po slunci a svou hru. Díky gólům Bakyho a Fandy, který využil slunce v zádech, jsme se ujali i vedení. Domácí hráli pěkný zkušený fotbal. Bylo znát, že to jsou sice starší, ale velmi zkušení fotbalisté. Při jednom souboji na naší půli upadl Jarda a všichni jsme přestali hrát, že to byl faul. Nebyl. Jarda jen špatně došlápl a poranil si zlatou podpěru. Útočník v klidu pokračoval dál a překonal vykolejeného Štěpána. Tak začal velký obrat domácích.

Ve druhé půli domácí pravidelným střídáním dosáhli fyzické převahy. My nestřídali a ještě se zranil Káboš. K tomu si Mariášník v jednom ze soubojů narazil žebra. To však neubírá nic na umění domácích, kteří hráli “ťukec”. No a když i jim pohohlo sluníčko ke vstřelení branky, tak vedli 3:2. My se snažili z posledních sil a fakt jsme si připadali jak hlouček Moravanů u Bilé Hory. K tomu se nedařilo i Láďovi, který z mnoha šancí trefil jen golmana. Opět jsme mu prý nedávali míče správně. Ještě že Baky perfektně kopl přímák a vyrovnal. Dal dva góly a přitom půst nedrží. Zato prý u Ládíka byl “kocour v trobě”. Domácí předčili očekávání. Představili se jako velmi kvalitní a férově hrající mužstvo. Našim patří poděkování za urputnost, odhodlání i předvedenou hru. Remíza 3:3 se rovná výhře.

Sestava :    Doubek; Kába, Šuba, Hozman, Kubík; Kolařík, Bala, Jána, Král; Mareš  a Šumpík.

 Při dalším zápase se konečně představíme doma. V sobotu 25.9. přivítáme tradičního soupeře z Horžďovic. Začínáme v 16:00.