Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Horažďovice 4 : 7

28. Říjen 2010 | Publikoval | V rubice Stará garda

V sobotu 23.10. bylo krásné podzimní počasí a hřiště připravené jak pro repre. Přesto se nás sešlo jen 10 a ještě bez brankáře. To je proti kvalitní SG Horažďovice sek-sakra málo.

Do brány se dobrovolně postavil zapůjčený hráč z Horažďovic ( i tak měli ještě 3 na střídání ). Rozhodčí Mariášník řídil kvalitní zápas. Obě mužstva hrála svůj fotbal. Hráči předváděli výkony na hranici svých možností. Bojovali všichni. O krásné fotbalové momenty nebyla nouze. Z našich se již druhý zápas povedl Šedýmu Vlkovy. Rychlonožka dvakrát, jak přes kopírák, zatáhl míč k pravému praporku. Centry našli Runyho a Bakyho, kteří se nemýlili. Když se ještě trefili Kuman s Koldou, tak bylo i skóre příznivé. Ještě 15 minut před koncem zápasu to bylo 4:3. Pak odešel pro zranění třísla kápoš Jarda. Záloha se stále řítila do útoku, jak v plném počtu. A bylo to. Za chyby se platí. O poznání čerstvější hosté snadno překonávali naše uondané zadní řady. Za tu čtvrthodinu jsme vyfásli 4 banány a bylo doloupáno. Prohráli jsme 4:7.

Sestava : půjčený brankář; Míka, Šuba, Hozman, Javorský; Pešťák, Kolařík, Koláček, Podlipský; Šumpík a Bala.

Soupeř byl férový a fotbalový. Pěkně jsme si, i přes prohru, zahráli. Příště – 30.10. hrajeme v rámci dokopné poslední letošní zápas. Hostem bude od 14:00 hod. mužstvo FC Sušice. Věříme, že nás bude víc a že přijdou i naši marodi a absentéři. Vždyť se chceme fotbalem bavit.