Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

SG Žichovice – SG Velhartice 4:6

10. Říjen 2010 | Publikoval | V rubice Stará garda

V sobotu 9.10. jsme doma přivítali nový tým – SG z Velhartic. Na tento zápas jsme se tak dlouho připravovali, termíny měnili, až jsme se nesešli. Nastoupili jsme v 8-mi. Ještě, že nám sou peř půjčil dva hráče ( seniora a juniora ). Tak se mohlo začít.

Do brány se dobrovolně postavil Runy. Již několikrát, ale za plného stavu, předvedl, že to umí. Teď bylo znát, že je to útočník. Sestava 3 – 4 – 2 mu neposkytla oporu. Snad první útok a prohráváme 0:1. Rychlonožka dokonce skluzem po pasu Bakyho vyrovnal. Pak jsme sice hráli, ale nic nedali. Naopak hostům to šlo. Vyhráli první půli 5:1.

Druhou půli jsme zahájili velkou taktickou změnou. Runy chytal a zároveň hrál posledního ( jak v hale ). Trochu jsme to rozehráli a snížili na 3:5. Šancí bylo dost. Baky a Rychlonožka trefovali brankáře nebo vzduch ( že by jim to chytil ? ). Skromně musíme podotknout, že nás trochu podcenili a začali se spolu dohadovat. Pak přelobovali zametače a brankář Runy už to nedoběhl. Bylo to 3:6. Závěr byl náš, ale není nad plný mančaft, bo Baky odvážel áčku registračky. No vždyť ani Barca v 9-ti nic nepředvede. Baky se trefil 2x po nahrávkách Bernarda a Novase. Jeden gól přidal Hozmanič po příhře Bernarda. Prohráváme 4:6.

Sestava : Míka; senior, Kába, Hozman; Pešťák, Kolařík, Nový, junior; Šumpík a Bala.

Soupeř byl férový a fotbalový. Odjížděli spokojeni, že si zahráli. Snad k nim na jaře přijedeme kompletní a budeme baletit.