Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Bolešiny – TJ Žichovice 10:0 (5:0)

1. Listopad 2010 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: Novák David 5, Javorský Tomáš 2, Varga Mikuláš, Kohout Jan, vlastní. Bez karet. Rozhodčí: Míšek Tomáš. Diváků: 20.

Poslední podzimní zápas sehráli žichovičtí žáci v Bolešinech s místním Sokolem a přestože odjeli s desetibrankovým přídělem, průběh zápasu zas tak jednoznačný nebyl. Po vyrovnané úvodní čtvrthodině se jako první prosadili dvěma slepenými góly domácí. Třetí branka padla po pěkně kopnutém trestném kopu. Korigovat mohl na druhé straně Tábor,ale v dobré pozici prováhal vhodný okamžik ke střele. V závěru poločasu hostům docházely síly a domácí dalšími dvěma brankami zvýšili už na 5:0. Ve druhém poločase se žichovičtí zlepšili a přestože si vytvořili šance, branky stříleli opět jen domácí. Škoda možností Dvořákové, která se třikrát řítila na domácího brankáře, který poprvé její střelu chytil, podruhé mířila vedle a potřetí ji zastavil jeden z domácích obránců faulem na hranici pokutového území. Následný trestný kop Barborky šel těsně nad. V závěru hostům opět došly síly, což bolešinští potrestali dalšími góly.

Škoda, že se nám zlepšující se výkony nepodařilo v závěru podzimu podpořit i výsledkově, neboť hra jde nahoru, stabilizovala se obrana a vytváříme si šance, které však zatím nedokážeme proměňovat. Jedna vstřelená branka za celý podzim je toho jasným důkazem. Přesto musím všechny pochválit za přístup k tréninkům a bojovnost v zápasech. Jsme ve většině případů o rok až o dva mladší než soupeři a to je velký handicap. Pokud ale takhle budeme pokračovat dál, brzy se karta otočí a začneme vyhrávat i my. Velké poděkování patří rodičům za pomoc při dopravě na utkání!

Sestava: Rauner, Barborka, Švehla, Tuček Pavel, Krejčí, Řánek, Miroš M., Dvořáková, Tuček Petr, Tábor, Pšenáková, Miroš P.