Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Hradešice – TJ Žichovice 5:0 (2:0)

18. Duben 2010 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: Vaněček 2x, Metlička, Mareš, Buchta. ŽK: 1:0,  ČK: 0:0, rozhodčí: Roman Mácal, diváků: 60.

Ve druhém jarním kole hráli žichovičtí v Hradešicích a stejně jako minulý týden se vraceli domů bez bodů. Domácí se hned ve třetí minutě bombou z dálky ujali vedení a dál se hnali do útoku ve snaze dorazit hosty druhým gólem. Žichovičtí postupem času začali zvedat hlavu a hra se začala v poli vyrovnávat. Srovnat skóre mohl Tábor, jenže jeho střela jen olízla břevno. Hradešičtí byli lepší a zaslouženě do poločasu zvýšili na dvoubrankový náskok, navíc ještě dobře chytajícího Adama Penu zachránila v jednom případě tyčka jeho branky. Dostat hosty zpět do hry mohl Chaluš, ale po samostatné akci nevyzrál na domácího brankáře.

Žichovickým ve druhé půli nelze upřít snaha hrát dopředu, ale  domácí jejich snahy v poklidu eliminovali a vyráželi do brejků do hostující otevřené obrany a do závěrečného hvizdu rozhodčího Mácala přidali ještě tři branky. Soupeř byl fyzicky vyspělejší a jasně lepší, ale mrzí mě nula na jarním kontě vstřelených branek. Příští týden na derby s Nezamyslicemi už snad budeme konečně kompletní a věřím, že s  návratem Davida Krejčího do sestavy získá náš útok na údernosti.

Sestava: Adam Pena – Štěch – Bláha, Chaluš, Martin Miroš – Hozmanová, Miroslav Pena, Pavlík, Tábor – Pšenáková, Dvořáková (Řánek, Petr Miroš, Švehla, Barborka).