Kategorie

Odkazy

Pravidelní návštěvníci

Sokol Plánice – TJ Žichovice 2:1 (0:0)

9. Květen 2010 | Publikoval | V rubice Mistrovská utkání, Žáci + přípravka

Branky: 37. a 58. Stanislav Strejc – 56. David Krejčí.    Bez karet.
Rozhodčí: Husník. Diváků: 30.

Po dobrém výkonu v minulém kole a výhře nad Malým Borem chtěli žichovičtí potvrdit zisk tří bodů v dalším utkání v Plánici. Ovšem předsevzetí je jedna věc a to, co se dělo na hřišti je věc druhá. První poločas nabídl vcelku vyrovnanou podívanou. Žichovičtí měli sice častěji míč na svých kopačkách, ale domácí hrozili z brejků a k nebezpečným situacím tak docházelo před oběma brankami. Škoda, vsítit vedoucí gól mohl David Krejčí, branku na hlavě měl i Tábor a v největší příležitosti mířil jen těsně nad Miroslav Pena.

Domácí udeřili hned po změně stran, když rozborku obrany Žichovic proměnil ve vedoucí gól Strejc. Žichovičtí se po inkasovaném gólu vrhli do útoku a výsledkem byla vyrovnávací branka Davida Krejčího. Z vyrovnání se hosté radovali jen dvě minuty, když další hrubku v jejich obraně potrestal druhou brankou opět Strejc. Hosté ve snaze vyrovnat se i nadále tlačili před domácí branku, ale výsledek už se neměnil. Naopak domácí mohli přidat ještě další góly z rychlých kontrů. Přestože se téměř celý druhý poločas odehrál na polovině domácích, díky zbrklosti a lemplovitosti před brankou plánických a ještě větší lemplovitosti před brankou naší zůstaly všechny body v Plánici.

Sestava: Senft – Štěch – J. Krejčí, Barborka, Pavlík – Hozmanová, Tábor, M. Pena, A. Pena – D. Krejčí, Dvořáková (Bláha).